Suzanne Humphries i København

15 nov 2015 kl. 13:30 - 17:00

Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 2720 Vanløse


Suzanne Humphries, læge og forfatter til bogen Dissolving illusions om den skjulte vaccinehistorie, forelæser om det, vi aldrig bliver fortalt - med udgangspunkt i mæslinger, manipulation og myter om flokimmunitet. Få belyst forskning og fakta - og få svar på dine spørgsmål om vaccination i en fyldig spørgetime efter forelæsningen.

Dr. Suzanne Humphries er en af de mest markante stemmer indenfor den vaccinekritiske forskning i dag. Hun er læge med speciale i intern medicin og nefrologi og virkede i mange år som sådan i det amerikanske hospitalsvæsen, som hun endte med at forlade på grund af fundamental uenighed i den eskalerende vaccinationspolitik, der førtes og føres. Hun har siden 2011 været fuldtidsbeskæftiget med at afdække forskning i vaccinationer. Hun er den ene af to forfattere til Bogen "Dissolving Illusions, Disease, Vaccines and the Forgotten History" (som er skrevet i samarbejde med Roman Bystrianyk), bogen oversættes i skrivende stund til dansk.

Forelæsningen foregår på engelsk.

Læs mere på https://www.facebook.com/suzannehumphriesidanmark

Parkeringskælder med 3 timers parkering under bygningen. Der er mange muligheder for at finde Kulturstationen med offentlige transportmidler, se herom på http://kulturstationen.kk.dk/artikel/transport

Entrébillet

Salg lukket