eventet sluttede

Suzanne Humphries i København

DKK 190,00

Dato

15 nov 2015 kl. 13:30 - 17:00

Beskrivelse

Suzanne Humphries, læge og forfatter til bogen Dissolving illusions om den skjulte vaccinehistorie, forelæser om det, vi aldrig bliver fortalt - med udgangspunkt i mæslinger, manipulation og myter om flokimmunitet. Få belyst forskning og fakta - og få svar på dine spørgsmål om vaccination i en fyldig spørgetime efter forelæsningen.

Dr. Suzanne Humphries er en af de mest markante stemmer indenfor den vaccinekritiske forskning i dag. Hun er læge med speciale i intern medicin og nefrologi og virkede i mange år som sådan i det amerikanske hospitalsvæsen, som hun endte med at forlade på grund af fundamental uenighed i den eskalerende vaccinationspolitik, der førtes og føres. Hun har siden 2011 været fuldtidsbeskæftiget med at afdække forskning i vaccinationer. Hun er den ene af to forfattere til Bogen "Dissolving Illusions, Disease, Vaccines and the Forgotten History" (som er skrevet i samarbejde med Roman Bystrianyk), bogen oversættes i skrivende stund til dansk.

Forelæsningen foregår på engelsk.

Læs mere på https://www.facebook.com/suzannehumphriesidanmark

Parkeringskælder med 3 timers parkering under bygningen. Der er mange muligheder for at finde Kulturstationen med offentlige transportmidler, se herom på http://kulturstationen.kk.dk/artikel/transport

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .