Svaneborg Kardyb - Brønshøj Sommer Jazz.

eventet sluttede

Svaneborg Kardyb - Brønshøj Sommer Jazz.

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

08 jul 2021 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Hvert år afholder Brønshøj Sommer Jazz en koncert for det unge publikum, og ofte viser det sig at temmelig mange andre også gerne vil lytte med. Sådan bliver det nok også i år, når vi præsenterer Svaneborg Kardyb, som har stået på vores ønskeliste i flere år.

Den danske jazzduo Svaneborg Kardyb er et af dansk jazz nyeste skud på stammen. Efter udgivelsen af duoens debutalbum, Knob, i foråret 2019 fulgte et hæsblæsende år med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind- og udland. Duoen gjorde sig bemærket ved Danish Music Awards Jazz 2019 ved både at modtage prisen for Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist, for deres ”meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion mellem dem”.

I efteråret 2020 udgav duoen opfølgeren, Haven, som en hyldest til naturen.

“Keyboardspilleren Nikolaj Svaneborg og trommeslageren Jonas Kardyb har ikke jagtet kunstige koncepter. De har bare realiseret deres personlige potentialer– som lagt sammen tilfældigvis rummer en særlig dragende kvalitet.“ (Live, Thomas Michelsen, Politikken ****)

Line up: Nikolaj Svaneborg: Würlitzer, synthesizer & klaver ,  , Jonas Kardyb: Trommer & percussion

Se mere her

Koncerten foregår i Pilegårdens have

Arrangør

JAZZiVÆRK er en forening der iværksætter Jazzkoncerter

Lokation

Kulturhuset Pilegården Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .