Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Svaneborg Kardyb // RUST Sleeps Around

eventet sluttede

Svaneborg Kardyb // RUST Sleeps Around

Billetter fra DKK 175,00

Sted

Dato

25 nov 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST er rykket ud af eget hus og over på lokale venues på Nørrebro. Her hyldes artister ved intime koncerter i unikke rammer.

SVANEBORG KARDYB

Smukke melodier, delikat minimalisme, catchy grooves, subtile elektroniske vibes, nordisk atmosfære og organisk sammenspil. Oplev den prisvindende duo Svaneborg Kardyb i det smukkeste kirkerum på Nørrebro.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 175 kr.

--------------------------------------

Sammensmeltning af smukke melodier, delikat minimalisme, catchy grooves, subtile elektroniske vibes, nordisk atmosfære og organisk sammenspil. Der er mange måder, at beskrive Svaneborg Kardybs lydunivers, og dette er en af dem.

Den prisvindende danske duo har for alvor slået sit navn fast på den internationale scene. Efter udgivelsen af deres første albums 'Knob' (2019) og 'Haven' (2020) fulgte et par hæsblæsende år med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind-og udland. Duoen gjorde sig bemærket ved Danish Music Awards Jazz 2019 ved både at modtage prisen for Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist for deres "meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion imellem dem."

I april 2022 annoncerede duoen samarbejdet med det britiske pladeselskab Gondwana Records, der også huser navne som Hania Rani, Matthew Halsall og Portico Quartet - og her udkom det nyeste udspil "Orbit". Senest har Svaneborg Kardyb, som den kun 4. danske artist nogensinde, tilsluttet sig den vilde palette af kunstnere, der gennem tiden har optrådt til NPR’s Tiny Desk Session. Til november udkommer deres 3. studiealbum, og i den forbindelse lægger de vejen forbi Brorsons Kirke på Nørrebro.

Koncerten præsenteres af RUST og Brorsons Kirke

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

Brorsons Kirke Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København N

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .