Log ind / Opret

SVANER I BLÆST SUKKER

12 sep 2017 kl. 13:00 - 16:00

Terrible - French Pastry School, Grundtvigsvej 10A, 1864 Frederiksberg C


Introduktion til blæst sukker

Start din rejse ind i sukker eventyret ved at lære de grundlæggende regler om sukker arbejde og udformningen af smukke svaner i blæst sukker.

Hver elev får sin egen individuelle arbejdsstation.
Du får naturligvis dine fine kreationer med hjem efter kurset.

Du lærer
- At koge og farve sukker
- At forstå den grundlæggende reaktion af elementerne ved kogning, tilsætning af syre og glukose samt temperaturforskelle
- At forme enkle svaner af sukker massen
- Opbevaring af blæst sukker og brug af silica gel

Der er maximum 6 deltagere per hold.
Kurset er velegnet for begyndere.

Kurset vil være på dansk


FRENCH PASTRY SCHOOL IN FREDERIKSBERG
+45 25 14 78 50 | frederic@terrible.dk | www.terrible.dk
GRUNDTVIGSVEJ 10A DK- 1864 FREDERIKSBERG C

Billet

DKK 650,00 + DKK 26,74 gebyr