Sving leen – og syng, spis og snak med Jyderup Højskole

Sølystvej 2, 4450 Jyderup
25 sep 2021 kl. 13:00 - 21:00
Billetter Gratis - DKK 50,00
Billetter Gratis - DKK 50,00

Siden maj har Jyderup Højskole gjort en del af højskolens areal “vildt med vilje” i samarbejde med Holbæk Kommune. Og til september vil græsset stå så højt, at der vil rumme en mangfoldighed af dyreliv og planteliv. Lørdag d. 25. september inviterer til en dag i den vilde naturs tegn, hvor der vil være god anledning til at møde den vilde natur og snakke og synge om naturen og hvad biodiversitet egentlig er.

Om eftermiddagen får vi besøg af en biolog, der kan hjælpe alle naturnysgerrige med at artsbestemme og opgøre antallet af arter på skolens arealer. Derefter laver vi høslet, hvor alle kan være med til at svinge leen og give liv til sjældne arter og blomster.

Og vi afslutter dagen med fælles middag under overskriften “Syng, Spis og Snak”, hvor vi alle kan få lejlighed til at ønske vores yndlingssange om det danske landskab og natur. Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen kommer og holder en lille tale til middagen. 

Arrangementet er åbent for alle, men der er begrænsede pladser. Deltagelse i fællesspisning koster 50 kr + gebyr. Alle deltagere i aftenarrangementet skal vise corona-pas. Tilmeldingsfrist er senest torsdag d. 23. september. 

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke