Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Swing, sjov & ølsmagning

Afholdt event

Swing, sjov & ølsmagning

Fra DKK 225,00

Sted

Dato

14 jul 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Kulturkollektivet byder velkommen til en aften med jazz, komik og ølsmagning.

Hvad får man, hvis man parrer Otto Brandenburg med Niels-Henning Ørsted Pedersen, Toots Thielemans og Victor Borge? Svaret er enkelt: Kontrabassisten, mundharpevirtuosen, sangeren og entertaineren Jacob Venndt. Hvad så hvis man tilsætter et solidt og råswingende beat fra trommeslageren Per Kolling og et blødt, sprødt touch fra pianisten Pojken Flensborg?

Ja, så har man redegjort for alle bestanddele i Jacob Venndts Fabuluos Swing Trio!

Musikken og sangene præsenteres med humor, højt humør og udgangspunkt i en traditionel klavertrio, der med sin syngende kontrabassist inviterer publikum til et kært genhør med klassikere som: Kys Hinanden, Dit Hjerte er i fare Andresen, Ølhunden, Admiralens Vise, Sangen om Larsen, Når en Sailor går i land og mange, mange flere.

Aftenen byder også på en verdenspremiere, når Emil Otto for første gang synger sammen med Jakob Venndts Trio. Repertoiret hentes fra the Great American Songbook. Emil Otto er godt på vej til at markere sig som Danmarks nye jazz-crooner, og har hentet inspiration hos navne som Frank Sinatra, Jamie Collum, Harry Connick Jr. m.fl. Ud over at være en fremragende sanger er Emil Otto en dygtig komponist til september udkommer hans første album.

De 2 komikere Niels-Peter Henriksen og Daniel Lill har tilsammen over 30 års erfaring fra den danske stand-up scene, og med sikker hånd vil de føre publikum gennem en aften, der ikke bare byder på fantastisk musik og gode grin, men også muligheden for at smage 4 unikke øl. Det er søstrene Amalie og Ida-Maria fra ”Schwesterbrau”, der brygger øl under mottoet ”Øl og søsterkærlighed”, som vil introducere de øl vi skal smage på i løbet af aftenen.

Jacob Venndts Fabulous Swing Trio, feat: Emil Otto
Niels-Peter Henriksen og Daniel Lill
Schwesterbrau

Arrangør

Kulturkollektivet arrangerer kulturbegivenheder på Gellerupscenen i Brabrand. Vi sætter en ære i at præsentere en bred vifte af musik, shows, comedy, foredrag og teater for både børn og voksne. Vi er her for at tilbyde oplevelser og skabe et kulturelt samlingssted i en mangfoldig bydel, der skal være et attraktivt sted at være og et aktiv for hele Aarhus. Gellerupscenen er én af Danmarks mest fleksible ”Black Box” scener i forhold til opstilling af såvel scene som publikumsområder. Scenen og den tilhørende foyer har gennem tiden lagt gulv til en mangfoldig vifte af kulturelle begivenheder. Fra store teateropsætninger til foredrag og koncerter med både danske og internationale navne. 

Lokation

Gellerupscenen Gellerupscenen, Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .