Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Sydhavnens magiske hjørner...et alternativ til årets julefrokost!

Afholdt event

Sydhavnens magiske hjørner...et alternativ til årets julefrokost!

Fra DKK 2.400,00

Sted

Flere tidsrum

15 december 2020 - 30 januar 2021
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Byvandring / gående foredrag ved arkitekt Rikke Rohr. 

Der udbydes ture i uge 51 (2020) og uge 4 (2021): 

Kom med på en finurlig vandring gennem et af Sydhavnens mest spraglede boligområder når arkitekt, aktivist og selvbygger Rikke Rohr viser rundt i et, for nogen, hemmeligt hjørne af København. På turen vil vi se og høre eksempler på hvordan Sydhavnerne som folkefærd har en lang tradition for at skabe deres egne boligformer og fællesskaber. Den hastige byudvikling er for alvor nået til Sydhavnen, så nogen af de steder vi kommer forbi, vil være væk om få år.

Vi går fra Kulturhuset Karens Minde, gennem selvbyggerhusene i Frederikshøj til Ritts billige boliger ”Vildrosen” og videre gennem Tippens vilde natur med får og alpakaer, forbi det nye genbrugscenter og sejlklubberne til det nyligt affredede naturområde ”Stejlepladsen” (der huser en af de berømte trætrolde). Vi slutter af i Fiskerhavnen, der med sin unikke blanding af erhverv, selvbyggerboliger og aktivt fiskeri er det sidste autentiske havnemiljø i København.

Rikke Rohr vil undervejs fortælle om nogle af de unikke fællesskaber der findes i de grønne områder vi kommer igennem, bl.a. Børnenes Dyremark, Paulis Rødder, Det Grønne Knæ, Sydhavnens Fårelaug og ikke mindst Sydhavnens Folkemøde der så dagens lys i 2019.

Forplejning kan arrangeres ved henvendelse til rohrarch@gmail.com

Mødested: Foran dansepavillonen på Karens Minde Kulturhus (Se foto nr 3).

På grund af corona kan dette foredrag kun købes som en samlet gruppebillet og vi vil holde meget god afstand på hele turen.

This tour can be in english - please contact rohrarch@gmail.com for further information.

Arrangør

Lokation

Foran Dansepavillonen Foran Dansepavillonen, Karens Minde, Wagnersvej 19, 2450 København SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .