Sydhavns Folkemøde

eventet sluttede

Sydhavns Folkemøde

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

05 sep 2020 kl. 11:00 - 23:00

Beskrivelse

Hele Danmarks Folkeskabte Byudviklingsdebatforum! 

Lørdag 5.sep.2020 kl. 11-23 afholdes Sydhavnens Folkemøde i samarbejde med SV Festival og Boxland.


SV:F20 bliver (ligesom sidste år) et heldagsarrangementer hvor vi gennem oplysende debatter bliver klogere på hvordan vi sikre byudvikling, som vi kan være stolte af i mange generationer frem.
På tværs af fagfolk, politikere og borgere skal vi finde frem til hvordan vi sikrer at vi får mangfoldige og bæredygtige miljøer med både natur, boliger, erhverv og kultur - og vi skal også finde ud af hvordan vi forhindrer det modsatte.
Så kom og bliv klogere på hvad Du kan gøre - og hvem du kan gøre det sammen med!

På grund af corona er vi i år nødt til at opdele arrangementet i intervaller og kan kun give adgang til personer med billet.

For at så mange som muligt, for mulighed for at deltage i årets folkemøde opfodre vi til at man kun bestiller en billet medmindre at man er 100% sikker på at man kan holde til alle 7 timers debat. Området inddeles i zoner, læs mere om corona-foranstaltninger nederst i eventet.  

Debat 1 - Det nye flytter ind (Efter hver debat i zone 1, er der mulighed for løs snak i zone 2)
Debat 2 - Vend Perspektivet (Efter hver debat i zone 1, er der mulighed for løs snak i zone 2) 
Debat 3.- Natur i byudviklingen ( Efter hver debat i zone 1, er der mulighed for løs snak i zone 2))

Billetter til livekoncerterne kl.20-23 bookes via SV Festivals event her på billetto.

Corona Sikkerhed: 

Der vil være opsat spritdispensere på pladsen Sundhedsstyrelsen anbefaler at deltagere, ved ankomst og afgang afspriter deres hænder. Hold afstand og lyt til vejledning fra vores dedikerede sikkerhedarbejder. Når en debatten er slut, vil man blive bedt om flytte sig til næste/ Zone 2, Her kan man fortsætte debatten og samtalen. 

Tak for forståelse og støtte til årets Folkemøde.

Mvh. Sydhavnens Folkemøde

Lokation

Sydhavnsgade 28, Sydhavnsgade 28,, Sydhavnen, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .