spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Sydhavns Salonen X Golden Days: Bisse (solo)// Kirsten Thorup//Maia Kahlke Lorentzen//aktivistisk fællessang.

Afholdt event

Sydhavns Salonen X Golden Days: Bisse (solo)// Kirsten Thorup//Maia Kahlke Lorentzen//aktivistisk fællessang.

Fra DKK 100,00

Beskrivelse

Velkommen til en smuk aften i den gamle Dansepavillon, hvor vi dykker dybt ned i FOLKEDYBET i selskab med forfatter Kirsten Thorup, musiker Bisse og specialist i digital kultur, Maia Kalke Lorentzen samt aktivistisk fællessang ved os, jer og dem.

Aftenen er en del af dette års Golden Days festival.

Facebookkrigere, protestsang og forsamlingshuse; Individ og fællesskab, den ene og de mange; – Hvor kommer folkets stemme til udtryk i dagens demokrati? Og giver det overhovedet mening at tale om én ”stemme” i en skiftende og subjektiv strøm af meninger og medier?

Med afsæt i Golden Days´ undertema ”Demokratiets fødsel – og død?” sættes lyd og lys på Folkedybets stemmer i en blanding af videnskab, underholdning, poesi og performance.

BISSE er kærlighedsbarnet & crowdhateren, hjerterkongen & bløderen, pigedrengen & jokeren, hudfletteren & normflækkeren, B-mennesket & gravsangeren, sjælesørgeren & sjæleudkrængeren.

Og dertil en ekstrem produktiv musiker, der siden debuten i 2014, har udgivet unikke, ekspressive og genreafsøgende albums, i en hastighed der ville udmatte de fleste.

I 2016 kom ”Højlandet”, som var første skud i hans Danmarks-trilogi, som blev fuldendt med 19. 6. 87 (2017) og Tanmaurk (2018). I 2020 kom både corona-albummet ”Cobid-20” samt det blide opbrudsalbum ” Tårefilm”.

I aftenens Sydhavns Salon kan du opleve Bisse solo i en intim klaverkoncert.


KIRSTEN THORUP læser op af  ”Indtil vanvid, indtil døden” (2020).

Romanen nærmer sig nazismens og krigens vanvid indefra og advarer om konsekvenserne af en situation, hvor individet mister sin betydning. Hvordan det mest rædselsfulde pludselig kan forekomme normalt og legitimt under et totalitært styres indoktrinering.

 ”Hvad kan man leve med? Hvad kan man vænne sig til? Det er også spørgsmålet i dag. Mennesket har en fænomenal evne til at ignorere og tilpasse sig de mest uhyrlige ting,” siger Thorup  (Weekendavisen 20.03.20) og henviser bl.a. til vore dages globale ulighed og verdens mange flygtningelejre.

Thorup er en af Danmarks mest læste forfattere. Hun debuterede i 1967 og skrevet digte, noveller, skuespil og dramatik til TV og radio. Modtager af Nordisk Råds Litteraturpris 2017 og en lang række af andre priser.


MAIA KAHLKE LORENTZEN har en baggrund i Amnesty International og Greenpeace, hvor hun arbejdede med digital mobilisering og aktivisme.

Hun er en af grundlæggerne af kooperativet Cybernauterne der arbejder med digital forståelse, research og cybersikkerhed.

Maia beskæftiger sig med online had-fællesskaber, digital chikane og hvordan man modvirker det.
Hun er medforfatter på bogen ”Kan Trold Tæmmes” om troldeadfærd på nettet og om hvad man skal stille op, når den enes ytringsfrihed fører til intimidering og ekskludering af den anden. 
I 2020 stod hun bag Ted Talken ”Don’t feed the trolls – Fight them!”

SYDHAVNS SALONEN ”Folkedybet” er arrangeret af Copenhagen Concert Community i samarbejde med Karens Minde Kulturhus og er en del af Golden Days festival.

SYDHAVNS SALONERNE er en flertydig og sanselig live oplevelse, der bevæger sig mellem gøgl og videnskab, pop og kunst og kommer til udtryk i koncert, performance, samtale, foredrag og højskolesang.

SYDHAVNS SALONERNE er støttet af Statens Kunstfond, Karens Minde Kulturfond, Københavns Musikudvalg og Kgs. Enghave Lokaludvalg.

COPENHAGEN CONCERT COMMUNITY en koncertforening, der har base i Sydhavnen, København.

En nonprofit organisation, der stræber efter at bringe performativ kunst og musik af forskellige genrer til et nyt publikum.

Copenhagen Concert Community arbejder med at udvikle nye formater og skabe koncertoplevelser, der går på tværs af genrer og generationer.

Lokation

Karens Minde Kulturhus Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .