spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Syltning - Sæt havens frugt, grøntsager og urter på glas

Event aflyst

Syltning - Sæt havens frugt, grøntsager og urter på glas

Fra Gratis

Sted

Dato

27 okt 2016 kl. 17:00 - 21:30

Beskrivelse

Kurset afholdes ved Madformidler og Restauratør Joan Thorlin.

En inspirerende og hyggelig aften i madskolen med dampende gryder og liflig duft.
Sammen dykker vi ned i syltningens mysterier, og diskuterer pektinindhold, kogetider, sukker-vand balancen, konsistens, smag, smag og atter smag.

Kurset giver dig et indblik i klassisk tilberedningsmetoder for syltetøj, marmelade, chutney og pickles, men også i andre metoder til at hengemme grøntsager som f.eks. mælkesyregæring, el. hvordan man kan reducerer indholdet af kunstige virkemidler som f.eks. Atamon.

Hvad lærer du?

Vi fremstiller to varianter af syltetøj og marmelade, og laver klassiske chutney, relish og pickles. Du lærer hele processen at kende, så det bliver nemt at gå til derhjemme.

Du lærer at lave perfekt marmelade og får tips til variationsmuligheder, og vi går i dybden med at se på naturligt kontra kunstigt tilsat pektin.

Du bliver frotrolig med at fremstille klassisk sylt, og forskellige tricks og metoder til at konservere grøntsager så de holder sig, og får historien teknikkerne oprindelse og tradition.

Du bliver indført i smagsjustering med friske krydderurter, citrussaft, eddiker, olivenolie mv. elementer som er centrale for at dit sylt og syltetøj smager godt.

Hvad får du?

  • Velkomst med charcuteri, ost og lækkert brød, med forskellige former for syltede frugter og grøntsager til
  • Opskrifterne med hjem, så du kan sylte videre i dit eget køkken og genopfriske grundteknikkerne du har lært på kurset
  • Vin og most til madlavningen og under velkomstmåltidet.
  • Glas med kursets frembringelser med hjem

NB – medbring egne sylteglas til kurset, helst med rumfangkapacitet på ca. 0,25 L.

Arrangør

Hideaway Vingård og Figenarboret på Fejø ved Karin Hvidtfeldt

Lokation

Sakskøbing Madskole, Torvegade 10, 4990 Sakskøbing

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .