spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sylvester Larsen og Nåleøjet

Afholdt event

Sylvester Larsen og Nåleøjet

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

14 apr 2022 kl. 19:30 - 23:30

Beskrivelse

Der findes to typer artister. Dem der forsvinder ud i glemslen efter et eller to album, og så dem der bliver ved med at udgive album efter album.
Sylvester Larsen hører til i den sidste kategori. Som søn af en vis hr. Larsen, har der ikke altid været overstrømmende opmærksomhed omkring 48-årige Sylvesters musik gennem årene, men som sangeren selv udtrykker det: “I sne og slud, musikken skal ud”.I april udkom Sylvester's ottende album "Trolddom", som tidligere BT anmelder Jan Eriksen kalder hans hidtil bedste udspil.Sylvesters sangskrivning har altid været centreret omkring den gode melodi og det iørefaldende refrain - og ikke mindst den vedkommende fortælling.I årenes løb har Sylvester samarbejdet med et væld af toneangivende musikere og producere, bl.a. Søren Andersen
(Electric guitars), Søren Mikkelsen (Medley), og Jesper Haugaard (Kim Larsen og Kjukken) og mange andre.SYLVESTER LARSEN OG NÅLEØJET
Thomas Nielsen: Guitar - Klaus Nielsen: Bas - Martin Hülz Larsen: Trommer - Sylvester Larsen: Sang og keyboard

Lokation

Bevtoft Forsamlingshus Bevtoft Forsamlingshus, Neder Jerstalvej 2, 6541 Bevtoft

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .