spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Sylvesters børnekoncert

Afholdt event

Sylvesters børnekoncert

Fra DKK 49,00

Sted

Dato

27 jun 2022 kl. 14:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Master drummer Sylvester kommer fra Togo, Vestafrika. Han er født ind i en familie og en kultur, hvor musik, dans, trommer og sang har stor betydning i alle livets aspekter. Han er uddannet master drummer fra Vestafrika, hvilket vil sige, at han har lært alle de traditionelle og rituelle sange, danse og rytmer, og hvordan historierne fortælles ved hjælp af trommen. Sylvester har boet og undervist i Danmark siden 1990. I 1998 startede han sin Djembeskole, hvorigennem han underviser og underholder børn og voksne.

Sylvesters Djembeskole kommer rundt på skoler, institutioner, botilbud, firmaer og private arrangementer med sin helt særlige tromme workshop, som han tilpasser specielt til den enkelte lejlighed. Derudover underviser han elever privat og ad hoc på Det Rytmiske Musikkonservatorium.

Sylvester er en anerkendt musiker i danske verdensmusikkredse og optræder på flere internationale verdensmusikscener med forskellige kunstnere både danske og udenlandske.

Med sit band Sylvester and Roots præsenterer Sylvester sin egen musik, som har dybe rødder i den vestafrikanske musiktradition og tæller en række iørefaldende numre hvor trommerne er centrum. Musikken vækker livsglæden og kroppens puls, så det er svært at sidde stille.

Sylvester vandt i 2006 en Danish World Award med numret "Mayi Mava" fra albummet "Tsadila". Siden er det blevet til 4 albumudgivelser.

Line-up:

Sylvester - trommer

Lokation

Blågården Bibliotek & Støberiet Blågården Bibliotek & Støberiet, Blågårds Pl. 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .