spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Symposium: Sans for Materialer

Få billetter tilbage
Afholdt event

Symposium: Sans for Materialer

Fra Gratis

Sted

Dato

17 nov 2023 kl. 12:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Finder vi fremtidens bæredygtige materialer og løsninger i kunsthåndværk og design?

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design inviterer til Symposium om materialeinnovation i kunstneriske processer.

PROGRAM

12.30-12.45 Ankomst
12.45-13.05 Velkomst og introduktion til program v/ moderator Mette Holbæk
13.05-13.55 Keynote v/ Mette Bak Andersen, designer & PhD in sustainable design & materials
13.55-14.40 Keynote: Forundring, Forsøg, Forskning v/ Isak Worre Foged, Professor MSO & Head of Cluster for Material Studies
14.40-15.00 Panelsamtale med Mette Bak Andersen og Isak Worre Foged
15.00-15.05 Afrunding og optakt til Break-out sessioner
15.05-15.15 oplæsning af PHs kronik "Kritikkens Hensigt" v/ Bornholms Teater 
15.15-15.30 Pause
15.30-17.00 3 Break-out sessioner med fokus på viden, inspiration og samtale
17.00-17.30 Fælles opsamling på Break-out sessioner
17.30-18.00 Pause med drinks
18.00-18.40 Prisoverrækkelse af KH-prisen
18.40-19.00 Afsluttende panelsamtale
19.00-22.00 Middag og netværk

Ved tilmelding skal du huske at tilmelde dig én af de tre Break-out sessioner samt angive om du ønsker at tilmelde dig middagen.

Break-out session 1: Kan man mærke bæredygtighed?
Sessionen er faciliteret af Anne Louise Bang, tekstildesiger, PhD og Docent i Design og Bæredygtighed på VIA University College. Få en praksisbaseret og systemisk forståelse af tekstiler og bæredygtighed med fysiske tekstiler som udgangspunktet. I fællesskab eksperimenterer facilitator og deltagere med at etablere viden og sprog igennem tekstilerne, sætter det i forhold til det samfund og det system, som tekstilerne er en del af – og handler og reflekterer gennem materialet.

Break-out session 2: Nye materialer af restprodukter - OBS UDSOLGT
Sessionen er faciliteret af Bonnie Hvillum, Director i Natural Material Studio og Wickie Meier Engström, Director og Co-Founder af Really. Få ny viden om og inspiration til at arbejde med nye materialer fra laboratoriet til storskalaproduktion. I fokus er nye materialer produceret af restaffald og overskudsmateriale. De to iværksættere fortæller hvordan de udvikler materialer og produkter, drøfter nuancerne mellem unika og storskalaproduktion og de kompromisser man kan stå overfor i produktion – og taler med deltagerne om, hvordan vi hver især kan påvirke en bæredygtig udvikling.

Break-out Session 3: Bornholm som World Craft Region
Sessionen er faciliteret af Christina Bizzarro, Projektleder ved Danske Kunsthåndværkere & Designere med oplæg fra Dorthe Møller Paulsen, Sekretariat for Maker’s Island Bornholm, og Sidsel Gelting Hodge, Faglig konsulent i Akademisk Arkitektforening. Få indblik i hvordan Maker’s Island løfter Bornholm som World Craft Region og samarbejder på tværs af erhverv, turisme, natur og kultur. Arkitektforeningen giver et inspirationsoplæg om deres erfaringer med at skabe nye muligheder for arkitekter og det at løfte arkitekturen ind i strategiske dagsordener.

Har du spørgsmål til Symposium 2023 kan du kontakte Sara Skovgaard Munk, sskm@slks.dk

Fotokreditering: Billede fra Mette Bak Andersen, fotograf: Morten Henckel Nielsen

Arrangør

Lokation

Green Solution House, Strandvejen 79, 3700 Rønne

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .