Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Syrien – den tabte revolution

Afholdt event

Syrien – den tabte revolution

Fra Gratis

Sted

Dato

10 mar 2022 kl. 16:00 - 18:15
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

For ti år siden begyndte revolutionen mod Al-Assad-regimet i Syrien. Revolutionen udviklede sig til en af de mest blodige borgerkrige i regionen, og det syriske folk står nu som de store tabere. Det Udenrigspolitiske Selskab Aarhus inviterer til foredrag ved forfatter, journalist og Mellemøstkorrespondent Sanne Gram Fadel om Det Arabiske Forår med fokus på Syrien og begrebet revolution. Efter oplægget vises filmen The Cave (2019), der fortæller om forholdene i et underjordisk hospital i Al-Ghouta under bombardementerne.

Arrangør

Det Udenrigspolitiske Selskab arbejder for at fremme kendskabet til og højne interessen for udenrigspolitiske spørgsmål i Danmark.
Det gør vi gennem arrangementer, konferencer, netværksmøder og udgivelsen af vores tidsskrift Udenrigs.

Lokation

Øst for Paradis Øst for Paradis, Paradisgade 9C, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .