Tag kontrollen over det kamera - Så du kan være kreativ!

eventet sluttede

Tag kontrollen over det kamera - Så du kan være kreativ!

Billetter fra DKK 350,00

Online-event

Dato

24 apr 2021 kl. 12:00 - 14:00

Beskrivelse

Da jeg lærte at tage billeder, var det med et analog spejlrefleks kamera, hvor man skulle kunne alt og beslutte alt, inden jeg tog kameraet op til øjet.

Idag er det meget nemmere, stortest alle kamera har den "Grøn auto" setting, hvor kameraet tænker for dig, du skal bare taget billedet. 

Det er selvfølgelig super fedt, at du ikke skal selv skal tænke over det tekniske men bare skyde. Dog giver det dig heller ikke de billeder du gerne vil have, og hvad er værre er det lære dig ikke at tænker kreativt, da du bliver underlagt kameraet. 

Målet med denne lille workshop er at lære dig at bruge den del af automatikken, der gør at du har kontrollen over billedet, men samtidigt få hjælp hvis du har behov for det.

Om Underviseren

Mit navn er Jakob Kjøller og jeg har bl.a. undervist for Nikon, afholdt egene workshops, holdt foredrag i fotoklubber og  forskellige fotoarrangementer rundt om i det danske.

Jeg søger selv aktivt uddannelse, der gør at jeg bliver en bedre fotograf, bedre til at tage portrætter og fortælle historier.

Jeg tror på at, vi skal kende teknikken, men er heller ikke bange for at lade automatikken hjælpe mig med at tage billedet.

Hos mig er der ikke noget "Rigtigt eller forkert", der er kun slutresultatet.

Hvem er workshoppen for?

Workshoppen her er for dig der gerne vil slippe ud af automatikken og tage kontrollen over dit kamera, så du kan få bedre billeder i kassen.

Det med småt

Når du tilmelder dig denne gratisk online workshop, bliver du skrevet op på min mailingliste, da det er måden jeg kommunikere ud på.

Efter workshoppen kan du altid, afmelde dig igen, det tager jeg på ingen måde personligt

Arrangør

Jeg er fotograf. Det er det jeg brænder for. Og jeg elsker at dele min passion, så derfor underviser jeg ivrigt og gerne alle interesserede på alle niveauer.

Når jeg tager billeder er det min mission at fange den historie, som gemmer sig i det udvalgte motiv. Det kan være historien om visionær og fremtidsorienteret forretningsmand, en grænsesøgende musiker eller en holistisktænkende alternativ behandler. Det handler om at få dybden i mennesket med, så billedet aldrig bliver fladt og uvedkommende.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .