Tag scenen!

15 jun 2016 kl. 09:00 - 12:00

Aveny-T, Frederiksberg Alle 102, 1820 FREDERIKSBERG C

For første gang nogensinde byder Anne Skare Nielsen og Soulaima Gourani velkommen til åbent hus.

Det bliver en enestående chance for at høre begge kvinder live i tre intense timer, hvor du får uvurderlig indsigt i, hvordan man bliver en verdensklasse foredragsholder og kommunikatør.

Dagen henvender sig til dig, der skal tage scenen og vinde dit publikums opmærksomhed, hvad enten du skal brande dig selv og din virksomhed, vil gøre karriere som foredragsholder, eller skal formidle et budskab til en vigtig gruppe mennesker: din chef, dine kollegaer, dine kunder osv.


God kommunikation bliver en afgørende del af langt de fleste jobs! Og man bli’r aldrig færdige med at lære - om du så er verdens klogeste professor, ung studerende på vej mod første job, iværksætter med drøn på eller erfaren kommunikationschef. Investér i dig selv, og gå sommeren i møde med fornyet energi.

Alt dette får du for pengene:

- 3 timer live med Anne Skare Nielsen og Soulaima Gourani

- Overblik og teknikker skræddersyet til dig, der drømmer om at blive foredragsholder

- To bestseller-bøger til download: Soulaimas "Speakers Handbook" og Annes "En linedans fra idé til succes"

- Medlemskab af lukket FB-gruppe, hvor Anne og Soulaima løbende svarer på spørgsmål

- Invitation til opfølgende webinar, hvor du kan få ekstra vejledning til dit liv som foredragsholder

NB! Hvis du har købt det digitale træningsforløb “Stand Up - Speak Out” skal du kun betale 150 kr. for at komme med til dette event. Kontakt os for at få din rabatkode. Rabatten gælder for én billet.

Om Soulaima Gourani

Soulaima kommer hjem til os på visit fra USA, hvor hun har bosat sig med sin familie, bl.a. for at investere tid i sit nye job som TED træner. Det er næsten umuligt at åbne en avis eller tænde for radio eller tv uden at Soulaima bidrager til en eller anden form for debat. For Soulaima brænder - for at gøre en forskel i verden, og få andre til at tænde på det samme. Soulaima har modtaget et hav af national og international priser, bl.a. Young Global Leader under World Economic Forum. Hun har skrevet flere bestsellere bl.a. ”Tag magten over din karriere” og ”Mod til succes”. Hun er fænomenal til at åbne op og forbinde mennesker, fordi hun tror på, at vi skal løse vores problemer via stærkere relationer, hvor vi kommunikerer og handler med hinanden - og derfor har Soulaima delt scene med alt fra Paven til Arnold Schwarzenegger.

Om Anne Skare Nielsen

Anne er blevet kaldt en af sin generations førende formidlere (faktisk den bedste, men det ville være at prale, så det skriver vi ikke …). Hun er en historiefortæller i sjæl og krop, og har bygget sin forretning Future Navigator og personlige brand på at fortælle historier om fremtiden. Hun har haft sit eget tv-program, og er en af de 3 muskterer i et af DR’s mest podcastede udsendelser: Forfatteren, filosoffen og fremtidskvinden. Anne er ikke kun god til at fortælle, men også til at lytte. Og lytte højere - fordi hun ved, at mening opstår i pauserne og det at lytte til hinanden er en egenskaber, der er så gammel som menneskeheden selv. Vi fortjener alle at blive hørt, og vi har alle et vigtigt budskab - at få kildet det frem i lyset, og få dig til at shine, er en af Annes største passioner.

Billet

Salg lukket

Studerende

Salg lukket