spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Tag scenen!

Afholdt event

Tag scenen!

Fra DKK 499,00

Sted

Dato

15 jun 2016 kl. 09:00 - 12:00

Beskrivelse

For første gang nogensinde byder Anne Skare Nielsen og Soulaima Gourani velkommen til åbent hus.

Det bliver en enestående chance for at høre begge kvinder live i tre intense timer, hvor du får uvurderlig indsigt i, hvordan man bliver en verdensklasse foredragsholder og kommunikatør.

Dagen henvender sig til dig, der skal tage scenen og vinde dit publikums opmærksomhed, hvad enten du skal brande dig selv og din virksomhed, vil gøre karriere som foredragsholder, eller skal formidle et budskab til en vigtig gruppe mennesker: din chef, dine kollegaer, dine kunder osv.


God kommunikation bliver en afgørende del af langt de fleste jobs! Og man bli’r aldrig færdige med at lære - om du så er verdens klogeste professor, ung studerende på vej mod første job, iværksætter med drøn på eller erfaren kommunikationschef. Investér i dig selv, og gå sommeren i møde med fornyet energi.

Alt dette får du for pengene:

- 3 timer live med Anne Skare Nielsen og Soulaima Gourani

- Overblik og teknikker skræddersyet til dig, der drømmer om at blive foredragsholder

- To bestseller-bøger til download: Soulaimas "Speakers Handbook" og Annes "En linedans fra idé til succes"

- Medlemskab af lukket FB-gruppe, hvor Anne og Soulaima løbende svarer på spørgsmål

- Invitation til opfølgende webinar, hvor du kan få ekstra vejledning til dit liv som foredragsholder

NB! Hvis du har købt det digitale træningsforløb “Stand Up - Speak Out” skal du kun betale 150 kr. for at komme med til dette event. Kontakt os for at få din rabatkode. Rabatten gælder for én billet.

Om Soulaima Gourani

Soulaima kommer hjem til os på visit fra USA, hvor hun har bosat sig med sin familie, bl.a. for at investere tid i sit nye job som TED træner. Det er næsten umuligt at åbne en avis eller tænde for radio eller tv uden at Soulaima bidrager til en eller anden form for debat. For Soulaima brænder - for at gøre en forskel i verden, og få andre til at tænde på det samme. Soulaima har modtaget et hav af national og international priser, bl.a. Young Global Leader under World Economic Forum. Hun har skrevet flere bestsellere bl.a. ”Tag magten over din karriere” og ”Mod til succes”. Hun er fænomenal til at åbne op og forbinde mennesker, fordi hun tror på, at vi skal løse vores problemer via stærkere relationer, hvor vi kommunikerer og handler med hinanden - og derfor har Soulaima delt scene med alt fra Paven til Arnold Schwarzenegger.

Om Anne Skare Nielsen

Anne er blevet kaldt en af sin generations førende formidlere (faktisk den bedste, men det ville være at prale, så det skriver vi ikke …). Hun er en historiefortæller i sjæl og krop, og har bygget sin forretning Future Navigator og personlige brand på at fortælle historier om fremtiden. Hun har haft sit eget tv-program, og er en af de 3 muskterer i et af DR’s mest podcastede udsendelser: Forfatteren, filosoffen og fremtidskvinden. Anne er ikke kun god til at fortælle, men også til at lytte. Og lytte højere - fordi hun ved, at mening opstår i pauserne og det at lytte til hinanden er en egenskaber, der er så gammel som menneskeheden selv. Vi fortjener alle at blive hørt, og vi har alle et vigtigt budskab - at få kildet det frem i lyset, og få dig til at shine, er en af Annes største passioner.

Arrangør

Lokation

Aveny-T, Frederiksberg Alle 102, 1820 FREDERIKSBERG C

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .