Tai Chi i det fri

23 jul 2018 kl. 17:00 - 19:00

Tjørnehusvej, Tjørnehusvej, 4330 Hvalsø

Nationalparks Skjoldungernes Land og Taoistisk Tai Chi Forening Danmark inviterer på Tai Chi i det fri ved Bidstrup skovene

I det gamle Kina var taoisterne berømte for deres viden om helbredet og livet. Vi vil gerne introducere jer til denne tradition og vise hvordan Tai Chi i det fri kan bruges til at skabe ro, sundhed og balance. Kom og prøv Tai Chi på egen krop i Nationalpark Skjoldungernes Land.

Det Tai Chi sæt vi vil introducere jer til består af 108 bevægelser der strækker og træner alle dele af kroppen. Der vil blive undervist i de første bevægelser af sættet, så langt som humøret og deltagerne synes. Den kinesiske træningsform Tai Chi er en træning af krop og sind. Bevægelserne strækker og styrker alle dele af kroppen og giver bedre cirkulation og balance. Det er meditation i bevægelse som giver fokus og mental ro.

Program:

  • Nationalparkens Naturvejleder, Sofie Clauson-Kaas, byder velkommen og giver en kort introduktion til området
  • Taoistisk Tai Chi Forening Danmark introducere Tai Chi til deltagerne
  • Efter sessionen serveres der te og instruktøren viser et sæt Tai Chi.

Medbring behageligt tøj, flade sko og vandflaske

Vi mødes ved p-pladsen ved Tjørnehusvej kl 17:00 og går derfra til Særløse Overdrev.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding via billetto.


Taoistisk Tai Chi Forening Danmark er en non-profit frivillig forening som tilbyder undervisning i Tai Chi ved årligt akkrediterede instruktører. Den Tai Chi form vi træner stammer fra munke i det gamle Kina og undervises i dag verden over. Foreningen har til formål at udbrede kendskabet til de sundhedsfremmende fordele ved de træningsformer Taoistisk Tai Chi Forening tilbyder, så flest mulige får glæde af den sundhedsfremmende træning og dermed bedre helbred og liv.


Tai Chi i det fri

Salg lukket