Tailcoat (SE/DK)

eventet sluttede

Tailcoat (SE/DK)

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

04 sep 2020 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Tailcoat (SE/DK)

Henriette Ambæk Flach - Violin/Hardingfele
Villads Hoffmann - Cittern
Mårten Hillbom - Percussion
Emil Ringtved Nielsen - Femstrenget el-bas

DMA-vindende Tailcoat er et dansk/svensk folkemusikkollektiv, som rusker op i traditionerne. Al musik er nykomponeret, og orkesteret er blevet beskrevet som deres generations "All Star Band" med de dygtigste instrumentalister fra Sverige og Danmark, og violinist Henriette Ambæk Flach har netop vundet en DMA som "Årets Talent". Tailcoat er pladeaktuelle med albummet Tall Tales in Tiny Pieces 2019, som kom på både musikmagasinet Lira og Radiofolk.dk's liste over bedste album i 2019.

Det svenske musikmagasin Lira skriver om Tailcoat:

"Ibland blir man ju bara glad – som när en helt ny musikalisk konstellation ser dagens ljus och bara låter sådär alldeles … självklar. Denna dansk-svenska kvintett gör instrumental folkmusik av allra finaste slag, och vi tror att de kommer att synas och höras en hel del på de nordiska scenerna de kommande åren." - Musikmagasinet Lira

Mårten Hillbom, percussionist i Tailcoat, beskriver musikken som atmosfærisk, cinematisk og detaljeret, og siger om bandet:

"Tailcoat har varit ett slags långdistansförhållande under de nästan tre år som vi spelat ihop. Vi har setts någon gång här och där, mötts någonstans mellan Århus och Stockholm för att repa och spela in."

http://www.Facebook.com/Tailco...

http://www.TailcoatMusic.com

BILLETTER a 100 DKK / Stud. 50 DKK.

Lokation

Koncertkirken Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .