Tak fordi du forlod mig

11 apr 2018 kl. 19:00 - 21:00

GIV-Huset, Vinkelvej 32, 8800 Viborg


Foredraget: “Tak, fordi du forlod mig” handler om rejsen gennem et sammenbrud efter endnu en skilsmisse, frem mod gennembruddet til at finde egenkærlighed – og derefter en ny kærlighed baseret på helt andre præmisser. Jeg fortæller min egen personlige historie om et kærlighedsliv, der ikke fungerede.

Mit navn er Dorte Ravn og jeg er coach i virksomheden "Tappingcoach - Coaching i Kærlighed". Jeg fortæller min egen personlige beretning. baseret på to skilsmisser, sorg, skam og håbløshed, hvorefter jeg endte i en stor livs-krise. Jeg bestemte mig en dag for, at det ikke var sådan min historie skulle ende, og jeg begyndte at søge efter baggrunden for, hvorfor mit liv så ud, som det gjorde.

Foredraget giver en overordnet forklaring på, hvad der skal til for at ændre på det, der er blevet dit “mønster” i kærlighed. Det er en aften med både alvor, indsigt og humor, som skal være med til at vække din nysgerrighed på, hvilken rød tråd, der styrer dit kærlighedsliv samt fortælle dig, hvordan det bliver muligt at “klippe” snoren over.

For yderligere information om foredragsholder: www.tappingcoach.dk

I prisen er inkluderet kaffe/the og lidt sødt.

Billet

Salg lukket