Talk: Årets Arkitekturbiennale i Venedig - Introduktion til den Danske Pavillon

09 maj 2018 kl. 16:00 - 17:00

DAC i BLOX /DAC in BLOX, Bryghuspladsen 10, 1473 København K


Hvad er temaet for den Danske Pavillon, og hvordan skaber man en udstilling om arkitektur? Mød teamet bag det danske bidrag til årets arkitekturbiennale i Venedig.

Få et smugkig bag kulissen og vær blandt de første til at høre om det danske bidrag til årets Venedig Biennale, der åbner i slutningen af maj. Arkitekt og kurator Natalie Mossin fortæller sammen med sit team om konceptet bag dette års danske pavillon. Pavillonens tema er “collaborative innovations”. Hvis vi skal skabe reel bæredygtig forandring af vores samfund, kræver det samarbejde om nye løsninger på tværs af fag, vidensinstitutioner, brugere og rammeskabende aktører – og her spiller arkitektur en vigtig rolle.

Men hvordan forholder dette tema sig til arkitekturbiennalens overordnede tema Freespace? Og hvordan arbejder pavillonen med at udstille arkitektur, så de besøgende får en ægte arkitektonisk oplevelse?

Hør Natalie Mossin, kurator, Sofie Stilling, kuratorassistent og Ingeborg Hau, projektleder og vicekommissær for den danske pavillon.

Arrangementet er i samarbejde med Copenhagen Architecture Festival og Akademisk Arkitektforening

Eventbillet til Den danske pavillon 2018

Salg lukket


Eventbillet til Den danske pavillon 2018 for medlemmer af Arkitektforeningen

Salg lukket