Talk: Det skjulte plastik

Event aflyst

Talk: Det skjulte plastik

Sted

Dato

07 apr 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Du troede nok, at det var slut med engangsmundbind – men det er ikke. Plastikmundbindene er kommet for at blive. Mød kunstnerne, arkæologerne og teknologerne, som alle en ting til fælles - nemlig mundbind! 

Deltag i en sjov, anderledes og spændende talk, der sætter plastikforurening i et helt nyt perspektiv.

Hør kunstnerne, Christina Bruun Olsson og Bodil Fosgaard, bag værket Dysplastic med over 4500 mundbind fortælle om kunstens rolle i kampen mod plastikforurening. Få indblik i arkæologernes verden med arkæologistuderende, Emil Leth Beiter og Phillip Ostenfeld, der har nærstuderet smidte mundbind. Kom tæt på en helt ny teknologi – en desinficerende UV-C returbeholder til brugte mundbind - og mød Ingo Walterscheid fra firmaet GMAF Circular Medico.
TID, PRIS OG STED:

7 april kl. 19:00-21:00

60 kr (+ billetgebyr)

Billetter købes via billetto.dk

Roskilde Museum, Sankt Ols Gade 3, 4000 Roskilde

Din foredragsbillet gælder også som entrébillet til udstillingen samme dag (kl. 10:00-16:00)

Dørene til arrangementet åbner kl. 18:00

Arrangør

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Roskilde Museum Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .