Talk: Drømmen om at flytte på landet

14 jun 2018 kl. 17:00 - 18:30

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K


Drømmer du om at flytte på landet? Om suset fra Vesterhavet, landsbysammenhold og billigere kvadratmeter med bindingsværk og stor køkkenhave? I selskab med musiker Vinnie Who og billedkunstner Søren Martinsen går vi helt tæt på dine boligdrømme, når vi sammen flytter ind i fantasien om livet uden for byen.

Nogle af os vælger at flytte på landet. At komme tættere på naturen langt væk fra forstadsliv og byens larm. Men hvad er det for et liv, vi drømmer om derude og kan det udvikle sig til et mareridt? Vær med, når vi sammen udforsker drømmen om at flytte på landet og undersøger, om din boligdrøm brister eller kan bære.

Kom i selskab med:
  • Musikeren Vinnie Who, der netop har skiftet brokvarteret Nørrebro ud med et liv på land
  • Journalist og blogger Maj My Midtgaard Humaidan, som er flyttet til Ærø med mand og 4 børn og for at udleve deres drømme om at skabe de bedste rammer for deres liv.
  • Billedkunstneren Søren Martinsen, der er kendt for sine farverige og psykedelisk portrætter af landskaberne nær hans hjem i Glumsø
  • Bolig-ekspert ved SBI Mette Mechlenborg, der forsker i danskerne boligvaner

Aftenens vært er arkitekt Victoria Diemer Bennetzen, kendt fra bl.a. ”Danskernes Bolig” og ”Arkitektens hjem” på DR K.

”Drømmen om” er en arrangementsrække på, hvor vi i selskab med kendte danskere, fagfolk og boligdrømmere lever danskernes boligdrømme ud. Vi udforsker drømmen om livet på landet, de nye forstadsdrømme og drømmen om at bo i fællesskab med andre.


Welcome home udstilling


En del af arrangementsrækken "Talk"

Eventbillet til Talk: Vinnie Who og drømmen om livet på landet og adgang til udstilling

Salg lukket