Talk: Eje, leje, dele - det store boligvalg!

02 jun 2018 kl. 10:00 - 12:00

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K


Hvordan vælger du den bolig, der er bedst for dit liv, din økonomi og dine drømme? Hvor får du mest for pengene i dag og om tyve år? Og hvad siger dit boligvalg i virkeligheden om dig? Bliv klogere på de store boligspørgsmål med Christian Degn og to af landets dygtigste boligeksperter.

Christian Degn, boligkender og TV-vært på DR1’s Hammerslag skyder snakken i gang, når vi sammen gætter og byder ind på de store boligspørgsmål: Hvor meget bolig får du for pengene, og hvad er forskellen på boligejere og boliglejere. Hvem er f.eks. Volbeat, og hvem er P8 Jazz?

Bagefter får vi besøg af to af landets dygtigste boligeksperter, direktør for Boligøkonomisk Videncenter, Curt Liliegreen, og boligforsker ved SBI, Mette Mechlenborg. De vil klæde dig på til at forstå, hvorfor vi bygger og bor, som vi gør – og til selv at tage stilling til din egen boligsituation og ønsker til fremtidens bolig.

Debatten ”Eje, leje, dele?” er for dig, der bygger fremtidens boliger og vil være klogere på nye tendenser om boformer og hverdagsliv. Det er også for dig, der skal bo i boligerne og vil forstå, hvor du passer ind i boligjagten.


Welcome home udstilling


En del af arrangementsrækken "Talk"

adgang til event og udstilling

Salg lukket