Talk: Forstadsdrømme

13 sep 2018 kl. 17:00 - 18:30

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K


Boligfantasier og forstadsdrømme. Tv-vært og radiochef Mikael Bertelsen, forstadsfamiliefar og forfatter Simon Glinvad og byplanlægger Søren Smidt-Jensen undersøger forstadsdrømmen.

Eksperterne elsker at hade den; danskerne elsker at elske den. Gennem historien har forstaden levet et omtumlet liv som både udskældt ikon for småborgerlighed og danskernes hedeste boligdrøm. Lige nu skyder nye og moderne forstæder op og lover meget mere end soveby. Hvad er på spil, når vi drømmer os væk til forstadslivet, langt væk fra byen og tæt på naturen? Sammen med Tv-vært og radiochef Mikael Bertelsen, forstadsfamiliefar og forfatter Simon Glinvad og byplanlægger Søren Smidt-Jensen undersøger vi forstadsdrømmen.

Vært er arkitekt Victoria Diemer Bennetzen, kendt fra bl.a. ”Danskernes Bolig” og ”Arkitektens hjem” på DR K, mens boligforsker ved SBI Mette Mechlenborg er aftenens ekspert.

”Forstadsdrømme” er en del af DAC Talk – en arrangementsrække, hvor vi i selskab med kendte danskere, fagfolk og boligdrømmere lever danskernes boligdrømme ud. Vi udforsker drømmen om livet på landet, nye forstadsdrømme og drømmen om at bo i fællesskab med andre.

Arrangementet er en del af Golden Days Festival, der i år sætter fokus på historiens B-sider. De sider af historien, vi ikke ser ved første øjekast; eksperimenterne, de vilde tanker, de oversete fortællinger og de udskældte fænomener. Forstaden var en A-side, der blev til en B-side og som nu (måske) er på vej tilbage.

Welcome home udstilling

En del af arrangementsrækken "Talk"

adgang til event og udstilling

Salg lukket


50% rabat til årskortholdere

Salg lukket