Talk & koncert: Cosmos og Country

02 dec 2020 kl. 17:00

Professor Jacob Wamberg, kurator Peter Ole Pedersen og countrybandet The Land Band

 Hvad sker der, når man sætter en professor i kunsthistorie og et countryband stævne? Denne eftermiddag på Charlottenborg finder du ud af det. Jacob Wamberg taler om Land art og kunstretningens forhold til både dyb fremtid og fortid. The Land Band spiller sange inspireret af kunsten, traditionen og landskabet, og der er reception for bogen LAND skabt af kunstner Lasse Krog Møller, designer Siri Vilbøl og Peter Ole Pedersen, der handler om Land art og countrymusik, tid, sted og traditioner. 

Grundet COVID-19 restriktioner, er der et meget begrænset antal pladser til talken. Det er nødvendigt at reservere på forhånd, og vi opfordrer til, at man annullerer sin booking hvis man ikke skal bruge den alligevel, så en anden kan få glæde af pladsen. Husk at blive hjemme, hvis du har symptomer på sygdom. 

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Nordeuropa.

Kunsthallen præsenterer et ambitiøst udstillingsprogram med internationalt udsyn, der omfatter kunst af såvel talenter som etablerede stjerner fra både ind- og udland. Det toneangivende udstillingsprogram suppleres med en lang række aktiviteter som artist talks, performances, koncerter og filmvisninger.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke