spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

TALK MED KASPER LEVIN / CHIHARU SHIOTA OG DET INDRE LANDSKAB

Afholdt event

TALK MED KASPER LEVIN / CHIHARU SHIOTA OG DET INDRE LANDSKAB

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

31 aug 2022 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Denne aften kan du dykke ned i Cisternerne og i psykens dybere lag, når ph.d. i socialpsykologi og bidragsyder til årets udstillingskatalog, Kasper Levin, tager publikum med på en psykologisk rejse ind i kunsten.

Med udstillingen Multiple Realities har den japanskfødte kunstner Chiharu Shiota forvandlet Cisternerne til et magisk og drømmeagtigt landskab. Hun har på mange måder grebet rummets sanselige og erindringsmæssige potentiale og ladet psykens dybere lag finde et æstetisk udtryk i roterende kjoler, spejlinger og labyrintiske garnstrukturer.

Med andre ord har Shiota skabt en totalinstallation, der taler til hjertet og kroppen. På denne aften åbner Kasper Levin udstillingsoplevelsen op og dykker ned i, hvordan kunsten kan være med til at udvikle grundpsykologiske spørgsmål i forhold til kroppen, sanserne og vores bevidsthed.

Når vi skal nærme os en psykologisk forklaring på, hvad kunst er og hvad den kan, ender vi ofte i forklaringsmodeller, der bekræfter vores psykologiske viden og begreber. Kasper Levin vil denne aften give et kvalificeret bud på, hvordan man kan betragte kunsten som skabende i forhold til grundpsykologiske spørgsmål og temaer i vores liv.

Billetten inkluderer et besøg i Cisternerne enten før eller efter talken, hvor man kan opleve udstillingen Multiple Realities af Chiharu Shiota på egen hånd.

I aftenens anledning er der 50% rabat på det smukke udstillingskatalog med tekster af Chiharu Shiota, Kasper Levin og direktør for Frederiksbergmuseerne Astrid la Cour samt billeder af Torben Eskerod.

Husk varmt tøj, da talken foregår udenfor og det er køligt nede i Cisternerne.

Arrangør

I det gamle vandreservoir under Søndermarken gemmer sig en stor underjordisk verden, hvor dagslyset aldrig når ned. Cisternerne fungerer i dag som et event- og udstillingssted, der udnytter den særegne arkitektur og det specielle klima.

Lokation

Cisternerne Cisternerne, Roskildevej 25A, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .