eventet sluttede

Talk & performance: Radar Contemporary, Kosmologi

Gratis

Sted

Dato

21 okt 2020 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Der afholdes et event d. 21.10. kl. 17.00 i Kunsthal Charlottenborgs Art Cinema i forbindelse med udstillingen, hvor musikerne Jeanett Albeck & Noah Rosanes vil performe live til kunstner Ida Kvetnys værk. Her vil Helene Nymann og Ida Schyum også tale om tale om overlappet mellem vores hukommelse og måden vi forestiller os universet på med udgangspunkt i Nymanns værker. Kunstner Helene Nymann vil, i dialog med kunsthistoriker Ida Schyum, tale om overlappet mellem vores hukommelse og forestillingsevne. 


Med udgangspunkt i astronom og filosof Giordano Brunos pionerende tanker fra 1500tallet, der med nye hukommelsesteknikker endte med at kunne fremsige utallige spekulationer om blandt andet universet, vil Nymann og Schyum diskutere hvordan vores vores systematisering af viden afgør vores opfattelse af kosmos fra micro til macro. Endvidere vil de med afsæt i Nymanns værker diskutere, hvordan nutidige teknologier påvirker vores evne til at gentænke og huske fremtiden.

Extensions vol 2 & 3 er venligst støttet af Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Beckett Fonden, Det Obelske Familiefond og Bikubenfonden. 

Bemærk at talken er på dansk. 

Grundet COVID-19 restriktioner, er der et meget begrænset antal pladser til talken. Det er nødvendigt at reservere på forhånd, og vi opfordrer til, at man annullerer sin booking hvis man ikke skal bruge den alligevel, så en anden kan få glæde af pladsen. Husk at blive hjemme, hvis du har symptomer på sygdom. Arrangør

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Nordeuropa.

Kunsthallen præsenterer et ambitiøst udstillingsprogram med internationalt udsyn, der omfatter kunst af såvel talenter som etablerede stjerner fra både ind- og udland. Det toneangivende udstillingsprogram suppleres med en lang række aktiviteter som artist talks, performances, koncerter og filmvisninger.

Lokation

Charlottenborg Slot Charlottenborg Slot, Nyhavn 2, 1051 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .