spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Tango ekseks-i

Afholdt event

Tango ekseks-i

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

01 dec 2017 kl. 19:00 - 02 dec 2017 kl. 23:30

Beskrivelse

Tango ekseks-i er en festival for tango som kunstmusik og samtidsmusik.

Musik der på den ene eller anden måde udspringer af eller har et forhold til den argentinske musik, men som i lige så høj grad er musik af nu, her og i dag.

Et program bestående af grupper og musikere fra Danmark, Norge og Argentina der hver især er et forskelligt bud på hvad tango er i dag i denne del af verden.

Erhværv:

Tango med en avantgarde-ambition. Lige dele Piazzolla og Ligeti. Med inspiration fra både den europæiske avantgarde og tango nuevoen nedtramper Erhværv nye

https://www.facebook.com/erhvaerv


Ensemble ekseks-i:

Et ensemble sammensat til festivalen. Helt ny musik for dette ensemble der kun findes denne ene gang. Lige dele kammerensemble og tangoorkester.

Julie & Andreas:

Harpe og bandoneon i et grænseland mellem tango, klassisk musik og norsk folkemusik. En sælsom kombination der viser nye nuancer af de to for hinanden så fremmede instrumenter, i hænderne på disse to virtuoser.

https://www.facebook.com/harpbandoneonduo/


El Muro:

Norsk-argentinsk kvartet der med stærke rødder i den traditionelle tango tilfører de med en energisk tilstedeværelse og dyb indlevelse et personligt bud på en moderne tango.

https://www.facebook.com/elmurotango/

Nicole Hogstrand & Pauline Hogstrand:

Tvillingesøstrene har tidligere spillet sammen i forskellige konstellationer som strygekvartetten Halvcirkel og kvindemusikkollektivet Damkapellet, men tager nu for første gang form som en bratsch-cello-duo. I et væv af komponeret musik og improvisationer skaber de et særligt og personligt univers.

———————————————————————————————————

Fredag d. 1. december:

19.00 Nicole Hogstrand & Pauline Hogstrand

20.00 Ensemble ekseks-i

21.00 Erhværv

Lørdag d. 2. december

19.00 Julie & Andreas

21.00 El Muro

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .