Tango ekseks-i

01 dec 2017 kl. 19:00 - 02 dec 2017 kl. 23:30

KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

Tango ekseks-i er en festival for tango som kunstmusik og samtidsmusik.

Musik der på den ene eller anden måde udspringer af eller har et forhold til den argentinske musik, men som i lige så høj grad er musik af nu, her og i dag.

Et program bestående af grupper og musikere fra Danmark, Norge og Argentina der hver især er et forskelligt bud på hvad tango er i dag i denne del af verden.

Erhværv:

Tango med en avantgarde-ambition. Lige dele Piazzolla og Ligeti. Med inspiration fra både den europæiske avantgarde og tango nuevoen nedtramper Erhværv nye

https://www.facebook.com/erhvaerv


Ensemble ekseks-i:

Et ensemble sammensat til festivalen. Helt ny musik for dette ensemble der kun findes denne ene gang. Lige dele kammerensemble og tangoorkester.

Julie & Andreas:

Harpe og bandoneon i et grænseland mellem tango, klassisk musik og norsk folkemusik. En sælsom kombination der viser nye nuancer af de to for hinanden så fremmede instrumenter, i hænderne på disse to virtuoser.

https://www.facebook.com/harpbandoneonduo/


El Muro:

Norsk-argentinsk kvartet der med stærke rødder i den traditionelle tango tilfører de med en energisk tilstedeværelse og dyb indlevelse et personligt bud på en moderne tango.

https://www.facebook.com/elmurotango/

Nicole Hogstrand & Pauline Hogstrand:

Tvillingesøstrene har tidligere spillet sammen i forskellige konstellationer som strygekvartetten Halvcirkel og kvindemusikkollektivet Damkapellet, men tager nu for første gang form som en bratsch-cello-duo. I et væv af komponeret musik og improvisationer skaber de et særligt og personligt univers.

———————————————————————————————————

Fredag d. 1. december:

19.00 Nicole Hogstrand & Pauline Hogstrand

20.00 Ensemble ekseks-i

21.00 Erhværv

Lørdag d. 2. december

19.00 Julie & Andreas

21.00 El Muro

Fredag Salg lukket
Lørdag Salg lukket
2-dagsbillet Salg lukket