Tapas, venindetur og Trine Gregorius

03 maj 2018 kl. 17:00 - 22:00

FænøSund Konference og Ferie, Oddevejen 8, 5500 Middelfart


Dameaften med tapasbuffet, udstilling fra vores samarbejdspatnere med tips til skønhed, lidt ideer til hvilke vine der er lækre på en forårsaften, samt andre lækre ting og ikke mindst et fantastisk foredrag med Trine Gregorius.

Program for arrangementet:
16.00 Små stande med lækre dameting, smagsprøver på lækker vin o.s.v. fra vores samarbejdspartnere.
17.30 Der serveres en lækker tapsbuffet i restauranten.
19.00 Foredrag med Trine Gregorius.

HVEM ER TRINE GREGORIUS?
Trine Gregorius får altid gode evalueringer fra arrangører og deltagere. Og det er ikke uden grund. Trine er en performer uden lige – nærværende, morsom og ikke bange for at bruge sig selv og sin personlighed i foredragene. Hun fanger sit publikum, og giver dem samtidig konkrete og relevante råd, lige til at tage med hjem og blive et bedre menneske af.
Trine Gregorius blev uddannet som journalist i 1989. Siden har hun gjort sig bemærket i radio-branchen, hvor hun blandt andet har været studievært på P3s Kronsj! og politisk medarbejder på Radioavisen. Vi kender desuden også Trine Gregorius fra tv, som værten med den skarpe tunge. Noget hun i den grad beviste i debatprogrammet ‘Rigets Tilstand’ på TV2 og quizzen ‘Det Svagest Led’ på DR. Foruden sine talenter i radio og på tv er Trine Gregorius også en flittig skribent og har udgivet flere kogebøger samt en enkelt roman, ‘Den som tier’ (1998).

Entre og tapasbuffet

Salg lukket


Kun foredrag indgang fra kl. 19.00

Salg lukket