TAPE: Laraaji & Carlos Nino

16 nov 2017 kl. 16:30 - 23:45

TAPE, Mejlgade 53, 8000 Aarhus


Live: Laraaji & Carlos Nino
Entré: 110 kr.
Dør: 20.00
Start: 21.00
-------
LARAAJI
Laraaji er musiker, myte og praktiserende lattermediator baseret i New York City. Oprindelig arbejdede Laraaji som stand-up komiker og skuespiller, inden han begyndte at spille musik på gaden i 1970'erne, hvor han improvisere Trance-inducerede syltetøjs-glas på en modificeret harp behandlet gennem forskellige elektroniske effekter. Brian Eno så ham spille en sen nat i Washington Square Park og inviterede ham til at optage et album til sin 'Senminal environment Series' (Ambient 3: Day of Radiance, udgivet i 1980).

I de senere år har han samarbejdet med en ny generation af undergrundsmusikere. I 2014 udgav Laraaji et album i samarbejde med Sun Araw som blandt andet kastede et boiler room sæt af sig.
I september udgiver 'All Saints' 2 nye udgivelser med nye studiooptagelser af den himmelske musikpioner.

'Bring On The Sun' er et episk dobbelt album, der viser hele spektret af Laraaji' musik, fra blissed-out percussive syltetøj over reflekterende vokale salmer til trance-inducerende droner. En perfekt indgangtil Laraaji' uendelige kreative rejse gennem sindets indre lys. Udgivelsen er optaget af Davey Jewell (Peaking Lights / Flaming Lips) og mixet af Carlos Niño.


CARLOS NINO
Los Angeles-fødte Carlos Niño har mange hatte. De sidste to årtier er han gledet ind og ud af roller som producer, komponist, DJ, perkussionist og mentor for andre kunstnere med den største selvfølgelighed og til stor gavn for byens mangefacetterede undergrundsscene.
Niño startede sin karriere hos radiostationen KPFK i 1995, hvor han blev vært på det nu legendariske program, ‘The Spaceways Radio Show’. De følgende to årtier lånte Niño mikrofonen til en lang række af kunstnere inden for især elektronisk og psykedelisk musik, folk, new age og verdensmusik. Derudover er han medstifter af den indflydelsesrige webradioportal Dublab, og han har arrangeret flere skelsættende livearrangementer, heriblandt det sidste Brainfreeze-show, liveudgaven af Cut Chemist og DJ Shadows samarbejde.
Efter udgivelse af det sublimme 'Flutes! Echoes! It’s All Happening' sidste år, udgiver Nino i oktober et nyt album 'Going Home', hvilket er det 5. album i en række af udgivelser via Leaving Records. Albummet indeholder musikalsk energi fra blandt andet Deantoni Parks, Dexter Story, Jamael Dean, Josh
Johnson, Miguel Atwood-Ferguson, SK Kakraba, and New Age Legenden Iasos.

Billet

Salg lukket