TAPE: Mariam Wallentin & Sonja Labianca

30 aug 2018 kl. 20:00 - 22:00

TAPE, Mejlgade 53, 8000 Aarhus

LIVE: Mariam Wallentin, Sonja LaBianca og herefter sammen!
Entré: 90 kr.
Dør: 20.00
Start: 21.00

⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳⨳

Dette er den femte af fem aftener med fokus på nordiske kunstnere, der på aftenen, foruden at spille hver for sig, præsenteres sammen på scenen, hvor de fremfører et unikt set lavet til den specifikke dag. Et koncept der hermed muliggøres med støtte fra Nordisk Kulturfonds nye netværkspulje, PULS. Aftenen præsenteres i samarbejde med Alice.

På denne aften vil Mariam Wallentin og Sonja Labianca altså spille en koncert hver, hvorefter de fremfører et helt nyt projekt, lavet specifikt til aftenen.

MARIAM WALLENTIN:
Mariam Wallentin, kendt fra Fire! Orchestra og Wildbirds & Peacedrums, er lige nu aktuel med soloprojektet Mariam The Believer, hvor hun udforsker den melankolske artpop. Tematisk behandler Mariam Wallentin her de mørke sider af livet, hvor især ensomheden og fremmedgørelsen sættes i fokus. Tungsindet holdes dog oppe af kroppen i musikken, der bære præg af opløftende pop-eksperimenter og ikke mindst Wallentins vokalarbejde, der måske står som det stærkeste i norden lige nu. På denne aften kommer hun som Mariam Wallentin og præsenterer helt nyt materiale.

SONJA LABIANCA:
Sonja LaBianca, der er kendt fra Selvhenter, Valby Vokalgruppe og musikkollektivet Eget Værelse, udgav sidste år sit første soloalbum (via netop Eget værelse) med titlen ‘About Room, Room to be, Rooms’. Et album der, med saxofonen som udgangspunkt, undersøger forskellige lokationers egenart og resonans. Et smukt melodisk værk, med fine gæstebesøg fra Asger Hartvig, Cæcilie Trier og Jaleh Negari. Sonja fremfører fra dette værk og kommer endvidere med helt nye kompositioner.

Entré

Salg lukket