eventet sluttede

TAPE: Protomartyr

DKK 100,00

Sted

Dato

30 apr 2018 kl. 20:00 - 23:30

Beskrivelse

Angst om virkelighedens usikre natur er en tilbagevendende emne på Protomartyrs 4. fuldlængde og Domino-debut, Relatives In Descent, som udkom 29. september. Selvom det ikke er et konceptalbum, berører albummets tolv numre temaer som, sandhedens ubevidste natur og den eksistensielle frygt, der ofte ledsager det ubevidste. Det er ikke tilfældigt, at dette missiv kommer til os i et øjeblik, hvor disinformation og forvansket newspeak er blevet en del af den daglige virkelighed.
“I used to think that truth was something that existed, that there were certain shared truths, like beauty,” synger Joe Casey. “Now that’s being eroded. People have never been more skeptical, and there’s no shared reality. Maybe there never was.”

Dato: 30. April 2017, kl. 20.00
Entré: 100 kr. + gebyr


Arrangør

Lokation

TAPE TAPE, Mejlgade 53, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .