Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

TÅRNLYD: Med Rikke Laulund

Afholdt event

TÅRNLYD: Med Rikke Laulund

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

25 sep 2023 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Det farvede får, Rikke Laulund, kommer på besøg i Kulturtårnet den 25.september.

Vi skal tale om tankerne bag hendes populære podcast “Selvstændig”, og om hvordan den har udviklet sig fra sin spæde start, til den form den har i dag. Vi skal vende, hvilke udfordringer hun har oplevet undervejs, og hvorfor det egentlig er meningsfuldt at bruge lyd som medie i sin formidling og branding af sin virksomhed.

Rikke er grafisk designer, forfatter, coach og ejer virksomheden Colored Sheep, der hjælper selvstændige med mindset og branding. Hun er knalddygtig til hendes arbejde, og så er hun et autentisk festfyrværkeri. Du kan se frem til en skøn aften i Kulturtårnets top med lydklip fra podcasten og en samtale om at bruge lyd og podcast som en del af sin business..

Du kan læse mere om Rikke her: https://coloredsheep.com/

VÆRT:

Christina Gaarde er vært på Tårnlyd i Kulturtårnet. Til daglig er Christina producent og partner i produktionsselskabet Sans-1, der producerer medrivende lydoplevelser til bl.a. museer, teatre og kulturinstitutioner. Alle med det mål at vække publikums sanser, samt oplive og oplyse.

PROGRAM

Kl. 18:30 Dørene åbner

Kl. 19:00-20:15 TÅRNLYD: Med Rikke Laulund

Kl. 20:30 Tak for i aften


STED

Tårnlyd finder sted på øverste etage i Kulturtårnet på Knippelsbro med den smukkeste udsigt over Københavns Havn.

Det bliver en helt eksklusiv oplevelse, da der kun er 10 billetter til salg.

Det koster 50 kr. at komme med, og baren vil være åben på aftenen.

Skynd dig at få fat i din billet via linket her på siden.

Vi tilbyder kolde fadøl fra Gamma, frisk naturvin fra Rosforth & Rosforth, kaffe, the og sodavand i caféen.


Arrangør

Kulturtårnet på Knippelsbro. Koncerter, talks, radiobiografer, middage. Læs mere på www.kulturtaarnet.dk.

Lokation

Kulturtårnet, Knippelsbro 2, 1400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .