Tårnlyd: Mig, mig, mig!

eventet sluttede

Tårnlyd: Mig, mig, mig!

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

24 nov 2022 kl. 18:30 - 21:30

Beskrivelse

For 10 år siden var det sjældent at man hørte lydfortællinger, hvor journalisten brugte sig

selv som en del af fortællingen.

Men de seneste år er der blevet mere og mere almindeligt at høre jeg-fortællere i radio- og podcastserier, hvor journalisten fx dykker ned i sin egen familiehistorie eller sætter sig selv i scene som en detektiv på jagt efter historien.

Jeg-fortællerne er ofte blevet affærdiget som selvpromoverende typer, der bare gerne vil

høre sig selv tale og stiller sig i vejen for historien. Så denne aften sætter vi lidt flere

nuancer på tendensen. Radio- og podcastproducent Susanna Sommer og retorikeren

Rasmus Rønlev har bidraget til en ny antologi om jeg-fortællere. Og denne aften spiller de eksempler på hvordan jeg-fortælleren udfolder sig i podcastuniverset og diskuterer

hvordan jeg-fortælleren kan tjene historien i stedet for at stille sig i vejen for den, hvorfor denne fortællertype er vigtig i en tid, hvor vi er begyndt at stille spørgsmålstegn ved hvem,der har adkomst til at fortælle bestemte historier og hvilke etiske udfordringer jeg-formen kan have.


Vært: Susanna Sommer


Dato: 24/11


Tidspunkt:

KL. 18:30 Dørene åbner

Kl. 19:00-20:15 Radiobio

Kl. 20:30 Tak for i aften

Lokation

Knippelsbro, Knippelsbro 2, 1409 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .