Tartelet Festival på Cafe Guldhornene Aalborg

eventet sluttede

Tartelet Festival på Cafe Guldhornene Aalborg

Sted

Dato

13 apr 2022 kl. 18:00 - 16 apr 2022 kl. 21:00

Beskrivelse

Krofatter byder endnu en gang til tarteletfestival!

Dagsbillet - 149,-: Tarteletter ad libitum i 2 timer og fri fadøl, pilsner og classic i 2 timer under spisning.

Alle priser er + gebyr.

Tartelet-spisning starter kl. 18:00-20:00, derfor ankom i god tid før dette klokkeslæt.

Krofatter håber på at se jer til endnu en lækker festival med massere af tarteletter og kolde fadbamser.

Vi gør opmærksom på, billetten ikke er ensbetydende med en bordbooking. Ønsker du at booke et bord til resten af aftenen, henviser vi til vores hjemmeside: https://www.cafeguldhornene.dk...

Minimum 20 år

Arrangør

Lokation

Cafe Guldhornene Aalborg Cafe Guldhornene Aalborg, Jomfru Anes Gård 5, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .