eventet sluttede

“Taster Workshop” - Organisational Systemic Constellations

DKK 300,00

Sted

Dato

28 aug 2020 kl. 13:00 - 16:00

Beskrivelse

Denne taster workshop giver dig mulighed for at smage på en kortlægningsmetode til at arbejde systemisk med konflikter i organisationer


"The intuitive mind is a sacred gift, the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift." Albert Einstein

Om constellation

Systemic constellation er en kortlægningsteknik til at bringe skjulte dynamikker til overfladen og finde mulige løsninger, som ellers vil være usynlige.

Constellation fungerer fra et epistemologisk eller erkendelsesteoretisk grundlag; at vi alle er en del af et sammenkoblet univers og dermed kan tappe intuitivt ind i et 'informerende' eller 'kendende' felt ved hjælp af et vidensniveau, der ligger ud over vores rationelle processer.

Metoden bygger på teorien om fænomenologi – altså at arbejde med det, der er – og tage udgangspunkt i den realitet, som eksisterer uden at pynte på den. Den er bragt til Europa af Bert Hellinger, der arbejdede med oprindelige folk fra Sydafrika.

Constellation giver en tilgang til hele systemer, og ser på problemerne og dynamikken i et organisationssystem.

Læs mere om Constellation her: www.constellate.eu og workshoppen her: https://mediationcenter.dk/new...


Arrangør

Straagaarden ønsker at anvende sine ressourcer til at finde, forbinde og støtte de, der ønsker at arbejde med helhedsbaserede løsninger til gavn for dem selv, deres virksomhed og deres omgivelser. De problemer, vi står overfor, er skabt af en fragmenteret tankegang, som kun kan løses af et klogt fællesskab. Derfor skaber vi et levested for kvalitets dialog med et åbent sind og et ønske om at dele. Straagaarden wishes to find, connect, and support those who strive to find holistic solutions that are beneficial to themselves, their organization, and their surroundings. The problems we are facing have been created by a fragmented way of thinking; only through strong fellowship will the solution be found. Therefore we have created a living shelter for quality dialogue with an open mind and a wish to share.

Lokation

Straagaarden Straagaarden, Bregnerødvej 8, 3250 Gilleleje

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .