Spring til hovedindhold

Tatsuya Yoshida x Risa Takeda (JP)

Tatsuya Yoshida x Risa Takeda (JP)

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

12 jul 2024 kl. 19:00 - 20:05
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Tokyos aktuelt mest bemærkelsesværdige impro-duo gæster Copenhagen Jazz Festival som led i deres første turné i Europa. Trommeslageren Tatsuya Yoshida, den ubestridte konge af japansk prog og undergrund, er især kendt for gruppen Ruins, som han grundlagde i 1985. Ruins rykkede grænserne for improvisationsjazz og fusion. Yoshida har derudover gjort sig gældende i et væld af sammenhænge, bl.a. i ensemblerne Kōenji Hyakkei og Zeni Geva, men også i John Zorn og Bill Laswells ’Painkiller’ samt i en af de senere inkarnationer af det legendariske Gong. 

Med sig har Yoshida pianisten Risa Takeda, som i øjeblikket tiltrækker sig enorm opmærksomhed på Tokyos impro-scene. Takedas klaverarrangementer af Frank Zappas materiale er blevet rost verden over. Hun har også samarbejdet med Mani Neumeier fra det tyske band Guru Guru.

Forvent en både stærkt struktureret og improviseret optræden, der frit bevæger sig mellem klassisk, kontemporær musik, progressiv rock og punket jazz. Et musikalsk verdensbillede uden sidestykke skabt af spændende modsætninger og harmoni, der udfolder sig i høj hastighed.

Arrangementet er en del af Loco Day - læs mere på http://locomusic.dk og https://kleinkbh.dk/

Arrangør

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Nærliggende events

Populære events

Events fra samme kategori