TE DEUM med 175 sangere i Helligaandskirken - Sankt Annæ Pigekor og Cor Vivaldi

26 maj 2018 kl. 17:00 - 19:00

Helligaandskirken, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 København

Den 26. maj kan Sankt Annæ Pigekor opleves til en helt særlig koncert med catalanske Cor Vivaldi. Sammen synger korene en dansk førsteopførelse af Albert Guinovarts Te Deum, hvor komponisten selv medvirker. Alle 140 sangere fra Sankt Annæ Pigekor medvirker i koncerten som i alt vil tælle 175 optrædende.

Cor Vivaldi fra Barcelona har vundet adskillige internationale priser og er ligesom Sankt Annæ Pigekor knyttet til en skole med en stærk sangtradition. Koncerten er et resultat af et tidligere samarbejde med de catalanske sangere. Sankt Annæ Pigekor var i juni 2016 på turné i Barcelona og her optrådte de to kor sammen for første gang.

Den catalanske komponist Albert Guinovart har komponeret en lang række værker for kor og orkester og underviser desuden i komposition på Escola Superior de Música de Catalunya.

Det store TE DEUM korværk er fra 2014 og benytter teksten fra den allerede i oldtiden almindelig brugte hymne til Treenighedens pris, Te Deum Laudamus ("Vi love dig, Gud”).

Koncertens første afdeling indeholder musik af den catalanske komponist Pau Casals, Brahms og Mendelssohn. Efter en pause opføres TE DEUM med 175 medvirkende.

Medvirkende:

Sankt Annæ Pigekor

Cor Vivaldi

Albert Guinovart, piano & komponist

Arnau Farré, orgel

Ramon Torramilans, slagtøj

Òscar Boada, dirigent

Anne Marie Granau, dirigent

Voksen

Salg lukket

Børn under 16 år

Salg lukket