spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

TEARS OF STONE – Nordatlantiske Filmdage 2020

Afholdt event

TEARS OF STONE – Nordatlantiske Filmdage 2020

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

27 sep 2020 kl. 13:45 - 15:55

Beskrivelse

Smuk og visuelt stærk spillefilm om den islandske komponist Jón Leifs, der levede med sin jødiske hustru i 1930’ernes Berlin


Den islandske komponist Jón Leifs lever i 1930’ernes Berlin, hvor han især ernærer sig som dirigent og kæmper for at få sine egne kompositioner på programmet. At han er gift og har børn med den jødiske koncertpianist Annie Riehof er dog ikke velset alle vegne. Nazismen er på hastig fremmarch, og familien må uundgåeligt forholde sig til en ny virkelighed.

Den smukke og visuelt stærke film om den store islandske komponist Jón Leifs (1899-1968) holder sit fokus på mennesket, dets indre dilemmaer og konflikter, midt i en mørk og dramatisk tid. Filmen er instrueret af islandske Hilmar Oddsson (1957), der har stået bag flere islandske film, siden han blev uddannet fra München Hochschule für Fernsehen und Film i 1985. 

NB. Visningen indledes med en online-samtale med den islandske instruktør Hilmar Oddsson, der ikke kan rejse til Danmark pga. rejserestriktioner.


Arrangementet

Filmen (110 min) har engelske tekster. 
Arrangementet inkluderer samtale og varer i alt 130 min. 
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Covid-19
Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.


Nordatlantens Venner

Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


Nordatlantiske Filmdage 2020

Nordatlantiske Filmdage præsenterer spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .