Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Teater i Botanisk Have: Oplev Shakespeare's komedie A Midsummer Night's Dream

Afholdt event

Teater i Botanisk Have: Oplev Shakespeare's komedie A Midsummer Night's Dream

Fra Gratis

Beskrivelse

Mandag til lørdag i perioden 
3. – 24. august 2021 kl. 19:00 – 20:45
Forestillingen er på engelsk

ANMELDERROST FORESTILLING UNDER ÅBEN HIMMEL 

Oplev Botanisk Have på en ny og fortryllende måde, når After Hours Theatre Company forvandler den gamle haves sø, stier og skjulesteder til scenen for William Shakespeares komedie A Midsummer Night's Dream.

Hermia og Lysander er forelskede, men da Hertugen af Athen forkynder, at Hermia skal giftes med Demetrius, flygter de elskende ud i den nærliggende skov. De forfølges af den forsmåede Helena samt den vrede Demetrius. De fire unge lander uvidende midt i en strid mellem den magiske skovs regenter; alfekongen og alfedronningen.

Shakespeares fortryllende komedie er fuld af drillerier, misforståelser, humor og forunderligheder. Slå jer ned med picnickurven i den gamle have, og lad After Hours Theatre Company tage jer med på en rejse dybt ind i en drømmeagtig skov, der udvisker grænsen mellem fantasi og virkelighed; mellem kærlighed og drømme, mellem mennesker og tåber.

Picnic i haven før forestillingen (fra kl. 18)

Medbring tæpper og nyd jeres egen picnic på plænen inden forestillingen eller forudbestil en osteplatte for to sammen med billetten. Mundfryd stiller op med deres kaffevogn og sælger desuden lækker kaffe, te, cookies, rød- og hvidvin samt kolde drikke før scenetæppet falder.

Fuldend oplevelsen med vin og en osteplatte for to

Forkæl jer selv med et lækkert udvalg af 11 slags vegetariske oste, som spænder over hele paletten fra cremede smøreoste med krydderurter eller ananas til hårde oste fra Spanien og Italien. Nyd bl.a. brie, italiensk Truffle Pecorino, spansk manchego og røget ost. Til osteplatten serveres olivensaltede kiks, sprøde chips samt økologisk smør, sød blåbærmarmelade og friske druer.

Anretningen kan kun købes ved forudbestilling sammen med billetten og koster 265 kr. for to personer. Den kommer med træbestik og servietter. Hertil kan forudbestilles rødvin (Rafale Merlot) eller hvidvin (Rafale Chardonnay) til 130 kr. pr. flaske. Vin kan også købes på aftenen.

Billetter

Voksen: 299 kr. (+ bookinggebyr).

Årskortholder: 254 kr. (+ bookinggebyr). Årskort skal fremvises sammen med billetten.

Studerende og unge under 26 år: 239 kr. (+ bookinggebyr). Gyldigt ID / studiekort skal fremvises.

Ledsager til personer med handicap: Gratis. Ledsagerpas skal fremvises. Der bookes almindelig billet til den person, som ledsages.

Osteplatte for to pers.: 265 kr. ved forudbestilling.

Rød- eller hvidvin: 130 kr. pr. flaske (Rafale Merlot / Chardonnay).

Sidste sommer modtog forestillingen flotte anmeldelser og spillede for udsolgte huse, så tøv ikke med at booke din billet.

Se mere på www.teaterihaven.dk .

Praktisk

Siddeforhold: Der er ingen stole eller bænke. Medbring eget tæppe og slå jer ned på plænen. Det er muligt at medbringe kørestol eller anden stol, hvis man har behov for dette. Alle stole placeres bagerst ovenfor plænen.

Indgang: Botanisk Haves hovedindgang v. Nørreport (Gothersgade 128, 1123 København K).

Periode: Forestillingen spiller mandag til lørdag i perioden 3. - 24. august 2021.

Varighed: Porten åbner kl. 18:00. Selve forestillingen starter kl. 19:00 og slutter ca. 20:45 (1 time og 45 min. uden pause).

Sprog: Forestillingen er på engelsk.

Medbring: Dit eget tæppe, evt. picnickurv, lunt tøj og hvad det danske vejr ellers måtte kræve. Bemærk, at paraplyer ikke er tilladt under forestillingen.

Coronapas: Fremvisning af gyldigt coronapas / negativ test samt ID ved indgangen kan være påkrævet, hvis regeringens officielle retningslinjer foreskriver det i forbindelse med udendørs events til august. Retningslinjerne vil fremgå af www.teaterihaven.dk forud for forestillingen.

Se vores tiltag for en tryg oplevelse.

Aflysningspolitik: Se mere på vores hjemmeside.

Arrangør

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af Palmehuset og Botanisk Have i København. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.ku.dk for øvrige aktiviteter.

Lokation

Botanisk Have Botanisk Have, Gothersgade 128, 1123 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer