Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Teater i Botanisk Have: Oplev Shakespeares komedie Much Ado About Nothing

Afholdt event

Teater i Botanisk Have: Oplev Shakespeares komedie Much Ado About Nothing

Fra DKK 185,00

Sted

Flere tidsrum

15 august 2023 - 2 september 2023
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

15. august – 2. september 2023 kl. 19:00–20:45
Forestillingen er på engelsk

TEATER UNDER ÅBEN HIMMEL 

Oplev Botanisk Have på en ny og fortryllende måde, når After Hours Theatre Company forvandler den romantiske have til scenen for Shakespeares komedie 'Much Ado About Nothing'.

Se mere på www.teaterihaven.dk.

Picnic i haven før forestillingen (fra kl. 18)

Medbring tæpper og nyd jeres egen picnic fra kl. 18 på plænen, inden scenetæppet falder kl. 19.

Billetter

Voksen: 265 kr. (+ bookinggebyr).

Årskortholder: 240 kr. (+ bookinggebyr). Årskort skal fremvises sammen med billetten.

Studerende og unge under 26 år: 185 kr. (+ bookinggebyr). Gyldigt studiekort eller ID med fødselsår skal fremvises.

Ledsager til personer med handicap: Gratis. Ledsagerpas skal fremvises. Der bookes almindelig billet til den person, som ledsages.

Praktisk

Siddeforhold: Der er ingen stole eller bænke. Medbring eget tæppe og slå jer ned på plænen. Det er muligt at medbringe kørestol eller anden stol, hvis man har behov for dette. Alle stole placeres bagerst ovenfor plænen.

Indgang: Botanisk Haves hovedindgang v. Nørreport (Gothersgade 128, 1123 København K).

Periode: Forestillingen spiller i perioden 15. august – 2. september 2023.

Varighed: Porten åbner kl. 18:00. Selve forestillingen starter kl. 19:00 og slutter ca. 20:45 (1 time og 45 min. uden pause).

Sprog: Forestillingen er på engelsk.

Medbring: Dit eget tæppe, evt. egen picnickurv og drikkevarer, lunt tøj og hvad det danske vejr ellers måtte kræve. Bemærk, at paraplyer ikke er tilladt under forestillingen.

Aflysningspolitik: Se mere på vores hjemmeside.

Arrangør

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af Palmehuset og Botanisk Have i København. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.dk for øvrige aktiviteter.

Lokation

Botanisk Have, Gothersgade 128, 1123 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .