Spring til hovedindhold

Teater Momentum Ungdomsårskort + Musikårskort

Teater Momentum Ungdomsårskort + Musikårskort

Fra DKK 600,00

Sted

Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Med et teater ungdomsårskort og musikårskort har du fri adgang til alle forestillinger og koncerter hos Teater Momentums. Kortet gælder et år. Kortet er personligt, og du kan én gang tage en ven og en under 18 år, med gratis. Der er desuden rabat på vin i baren og en gratis øl på kortet.

Arrangør

Teater Momentum skaber og præsenterer dansk og international scenekunst.

Momentum og er kendt for Momentum-modellen, hvor teatret hver sæson ansætter nye kunstneriske profiler til at udvikle forestillinger med nyskrevet dramatik og et skarpt blik på samtiden. Derudover giver Momentum scene til en række nationale og internationale teaterkompagnier, samt turnerende teatre, ligesom vi præsenterer forestillinger rundt i byen og på Fyn. 

Momentum er din udvidede dagligstue med plads til samtaler om stort og småt, gerne med udgangspunkt i din teateroplevelse. Under sloganet Hver dag er en ny oplevelse præsenterer Momentum hver sæson en bred vifte af indhold. Alt lige fra cirka 40 forskellige teaterforestillinger, dans, 2 musikfestivaler til diverse talks, foredrag smagsoplevelser, poetry slam og virkelig meget mere. Teater Momentum blev grundlagt i 2005.

Lokation

Teater Momentum, Ny Vestergade 18, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori