Teaterkoncerten - Tro, Egedal Kommune

04 apr 2017 kl. 20:00 - 06 apr 2017 kl. 22:00

Udlejre Kirke (Ørnebjergvej), 3650 Ølstykke, 3650 Ølstykke


Hold på hat, glorie og briller for nu kommer der en ordentlig mundfuld:

Hvad har en munk fra 1500-tallet til fælles med en teenagepige fra 2017? En hel del.

Den unge pige Lulu står foran sit spejlbillede og skærer i sig selv. Hun føler skyld over, at vennen Christopher er død. Hun har mistet troen på livet, sig selv og på kærligheden. 500 år før står munken Martin Luther foran spejlet i sit kammer og beder om syndsforladelse. Han føler skyld og har ligeledes mistet troen på sig selv og reformationen. Men det er kun med tro, at vi kan flytte os og skabe forandringer for os selv og andre. Og det er det, som stykket Tro handler om.

Linda Østergaard Sørensen, der har skrevet og instrueret stykket, forsikrer dog publikum om, at stykket på trods af den dybe alvor også rummer masser af humor og komiske karakterer og betegner selv stykket som en livsbekræftende komedie om tro, frihed, fællesskab og kærlighed.

***********************************************

Ung Egedal og Egedal Musikskole er igen gået sammen om at skabe en teaterkoncert og i år er samarbejdet udvidet Frederikssund Provsti. Teaterkoncerten fejrer, at det i år er 500 år siden reformationen rullede igennem Europa og dannede grundlaget for den folkekirke, ytringsfrihed og frihed vi kender i dag. Teaterkoncerten opføres med liveband og videoprojektioner på kirkevæggen. Skuespiller og musikere er unge fra egedal. Musikken er skrevet af bl.a. Coldplay, Leonard Cohen, John Lennon, Bob Dylan mfl.

Tirsdag 4. april 2017

Salg lukket


Onsdag 5. april 2017

Salg lukket


Torsdag 6. april 2017

Salg lukket