Teatertræning 5-7 år

20 aug 2018 kl. 14:30 - 10 dec 2018 kl. 15:30

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København


Teatertræning for 5-7 årige. Hver mandag kl. 14.30 i Absalon.

Har du lyst til at klæde dig ud og spille teater?

Vi træner forskellige teaterteknikker og genre, improvisation, maskespil, og statusøvelser. Der vil være elementer af leg, dans, akrobatik, mimiteknik, stemmeøvelser mm.

Vi arbejder med energi og det at udveksle med andre. Vi udforsker alle mulige udtryksformer, ritualer og rummet vi optræder i. Vi tryller med dagligdagen og finder noget udover det sædvanlige. Vi udfordrer vaner og normer og oplever befrielsens magi. Vi befinder os på en modig rejse hvor alt kan ske. Vi tør afprøve os selv uden at nogen har bestemt på forhånd hvad der er rigtigt og forkert.

Holdet er fuld af improvisation og gode historier. Forløbet afsluttes med en optræden for vores forældre og søskende og dem vi ellers har lyst til at invitere.

HVORNÅR: Forløb hver mandag fra d. 20 aug. til d. 10 dec. Minus efterårsferien. Man melder sig for hele forløbet.

HVOR: 'Klubben' på 1. sal

PRIS: 750 kr.

Vores underviser Signe Gravlund Thomsen er dramalærer, skuespiller og cirkusartist. Signe arbejder som skuespiller, teaterlærer og eventmager, f.eks på stylter og med ildshow. Hun underviser alle aldre, og alle mulige teatergenre. Der er fokus på leg, improvisation, fantasi, samspil, nysgerrighed og mod. Altid med udgangspunkt i deltagerne. Signe er uddannet skuespiller fra the Commedia School i København, diplomuddannet dramalærer og elev af Iben Nagel Rasmussen fra Odin teatret.

Vi glæder os til at se jer

Bedste hilsner Signe og Absalon

Teatertræning 5-7 år i Absalon

DKK 750,00 + DKK 5,00 gebyr