Teatertræning 8-12 år

20 aug 2018 kl. 15:30 - 10 dec 2018 kl. 16:45

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Teatertræning for 8-12 årige. Hver mandag kl. 15.30 i Absalon.

Har du lyst til at klæde dig ud og spille teater?

Vi har fokus på leg, samspil og nærvær. Vi øver at være kreative og fantasifulde sammen med andre. Vi træner at være fokuseret og koncentreret samtidig med sjov og fysisk aktivitet. Vi bliver modige og gør vores makkere stærke. Vi bliver bla. introdukseret til elementer af dans, mime, gøgl, teaterimprovisation, akrobatik, eventyr og maskespil. Vi finder selv på temaer, karakterer og historier og sætter det hele sammen til vores egen afslutningsforestilling.

Holdet er fuld af improvisation og gode historier. Forløbet afsluttes med en optræden for vores forældre og søskende og dem vi ellers har lyst til at invitere.

HVORNÅR: Forløb hver mandag fra d. 20 aug. til d. 10 dec. Minus efterårsferien. Man melder sig for hele forløbet.

HVOR: 'Klubben' på 1. sal

PRIS: 750 kr.

Vores underviser Signe Gravlund Thomsen er dramalærer, skuespiller og cirkusartist. Signe arbejder som skuespiller, teaterlærer og eventmager, f.eks på stylter og med ildshow. Hun underviser alle aldre, og alle mulige teatergenre. Der er fokus på leg, improvisation, fantasi, samspil, nysgerrighed og mod. Altid med udgangspunkt i deltagerne. Signe er uddannet skuespiller fra the Commedia School i København, diplomuddannet dramalærer og elev af Iben Nagel Rasmussen fra Odin teatret.

Vi glæder os til at se jer

Bedste hilsner Signe og Absalon

Teatertræning 8-12 år

Salg lukket