Teatertræning 8-12 år (forløb)

27 jan 2020 kl. 16:45 - 23 mar 2020 kl. 18:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Teatertræning for 8-12 årige. Hver mandag kl. 16.45 i Absalon. Et for løb over 8 gange.

Har du lyst til at klæde dig ud og spille teater? 

Vi har fokus på leg, samspil og nærvær. Vi øver at være kreative og fantasifulde sammen med andre. Vi træner at være fokuseret og koncentreret samtidig med sjov og fysisk aktivitet. Vi bliver modige og gør vores makkere stærke. Vi bliver bla. introduceret til elementer af dans, mime, gøgl, teaterimprovisation, akrobatik, eventyr og maskespil. Vi finder selv på temaer, karakterer og historier og sætter det hele sammen til vores egen afslutningsforestilling.

Holdet er fuld af improvisation og gode historier. Forløbet afsluttes med en optræden d. 2 marts for vores forældre og søskende, og dem vi ellers har lyst til at invitere.

Vores underviser Signe Gravlund Thomsen er dramalærer, skuespiller og cirkusartist, og arbejder bla. som eventmager, f.eks på stylter og med ildshow. Hun underviser alle aldre, og alle mulige teatergenre. Hun har fokus på leg, improvisation, fantasi, samspil, nysgerrighed og mod. Altid med udgangspunkt i deltagerne. Signe er uddannet skuespiller fra the Commedia School i København, diplomuddannet dramalærer og elev af Iben Nagel Rasmussen fra Odin teatret.

..........Praktisk..............

HVORNÅR: Forløb hver mandag fra d. 27. januar til d. 23. marts (minus d. 10 februar pga. vinterferie)
Det er 8 gange i alt. Man melder sig for hele forløbet.

HVOR: 'Klubben' på 1. sal

PRIS: 400 kr. 

Vi glæder os til at være kreative med jer
Bedste hilsner Signe og Absalon