Teatervandring: Festlige folkelige fornøjelige Frederiksberg

eventet sluttede

Teatervandring: Festlige folkelige fornøjelige Frederiksberg

Sted

Dato

07 jun 2022 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

Frederiksberg er Danmarks Broadway eller West End. Der er teaterhistorie i fliserne på Allégade og Frederiksberg Allé.

I anledning af teaterfestivalen CPH Stage kan I komme på denne teatervandring sammen med Rikke Rottensten fra STORM – museet for humor og satire. Hvor vi kommer forbi Stig Lommers villa, stjernernes berømte vandingssteder i Allégade, teatret hvor en revypremiere endte i slagsmål og den ikoniske ejendom, Frank og Mia boede i i “Klovn”. Turen varer ca. 90 minutter.

Husk tøj efter vejret!

Arrangør

Grin og bliv klogere! Museet STORM giver dig et underholdende indblik i humorens og satirens store betydening - dengang og nu.

Lokation

Møstings hus Møstings hus, Andebakkesti 5, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .