Teenager-forældre? Få dit liv tilbage!

25 mar 2018 kl. 10:00 - 13:00

Følger senere, Roskilde, 4000 Roskilde


Teenager-forælder?? Få dit liv tilbage - et inspirations foredrag.

  • Er du teenager forældre, måske til en hashryger?
  • Savner du tid og overskud til dit eget liv?
  • Ønsker du at få ro i maven og blive fri for kontrol og konflikter?
  • Drømmer du om mere tid og overskud til dig selv, dit arbejde og det gode familieliv?

Så kom med på denne fantastiske formiddag. Du er også selvom du bare er nysgerrig på hvordan man kan takle situationer med hashrygende unge, privat eller professionelt.

Inspirations formiddagen ”Teenager-forældre?? Få dit liv tilbage”, er spækket med inspiration, information og værktøj du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Måske er du som så mange andre forældre også træt af at føle dig flov, magtesløs og utilstrækkelig og har fået nok af at leve med frygten for at han lander i kriminalitet eller på andre og hårdere stoffer. Orker du ikke længere at skulle kontrollerer ham/hende og gå i deres lommer, og føler du dig vred over at han/hun snyder og lyver? Tænker du: ”Jeg vil bare have min søn/datter og mit liv tilbage som det var dengang han/hun ikke røg.”? Så du slipper for at alt drejer sig om ham/hende. Så du slipper for bekymringer om hvor han/hun er når han ikke er hjemme, konflikter med min mand og konflikter med min søn/datter når han endelig er hjemme?

Så er denne dag med garanti noget for dig!

Birgitte Elisabeth Schøler vil dele sin personlige historie om hendes søns misbrug og hvordan han kom ud af det samt dele det kommunikationsværktøj hun brugte i den tid misbruget stod på.

Christopher Schmitz har mange års erfaring og ved præcis hvordan du skal takle din søn, for at hjælpe han den rette vej. Christopher vil give dig massere og viden og konkrete værktøj.

Vi kommer både til Århus og Roskilde.

Køb din billet INDEN 1. november og spar 25%.

Billet

Salg lukket


EARLYBIRD BILLET slutter 03/03 2018

Salg lukket


DobbelBillet

Salg lukket