spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Teenager-forældre? Få dit liv tilbage!

Afholdt event

Teenager-forældre? Få dit liv tilbage!

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

25 mar 2018 kl. 10:00 - 13:00

Beskrivelse

Teenager-forælder?? Få dit liv tilbage - et inspirations foredrag.

  • Er du teenager forældre, måske til en hashryger?
  • Savner du tid og overskud til dit eget liv?
  • Ønsker du at få ro i maven og blive fri for kontrol og konflikter?
  • Drømmer du om mere tid og overskud til dig selv, dit arbejde og det gode familieliv?

Så kom med på denne fantastiske formiddag. Du er også selvom du bare er nysgerrig på hvordan man kan takle situationer med hashrygende unge, privat eller professionelt.

Inspirations formiddagen ”Teenager-forældre?? Få dit liv tilbage”, er spækket med inspiration, information og værktøj du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Måske er du som så mange andre forældre også træt af at føle dig flov, magtesløs og utilstrækkelig og har fået nok af at leve med frygten for at han lander i kriminalitet eller på andre og hårdere stoffer. Orker du ikke længere at skulle kontrollerer ham/hende og gå i deres lommer, og føler du dig vred over at han/hun snyder og lyver? Tænker du: ”Jeg vil bare have min søn/datter og mit liv tilbage som det var dengang han/hun ikke røg.”? Så du slipper for at alt drejer sig om ham/hende. Så du slipper for bekymringer om hvor han/hun er når han ikke er hjemme, konflikter med min mand og konflikter med min søn/datter når han endelig er hjemme?

Så er denne dag med garanti noget for dig!

Birgitte Elisabeth Schøler vil dele sin personlige historie om hendes søns misbrug og hvordan han kom ud af det samt dele det kommunikationsværktøj hun brugte i den tid misbruget stod på.

Christopher Schmitz har mange års erfaring og ved præcis hvordan du skal takle din søn, for at hjælpe han den rette vej. Christopher vil give dig massere og viden og konkrete værktøj.

Vi kommer både til Århus og Roskilde.

Køb din billet INDEN 1. november og spar 25%.

Lokation

Følger senere Følger senere, Roskilde, 4000 Roskilde

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .