Tegn dinosaurer

eventet sluttede

Tegn dinosaurer

Sted

Dato

18 jun 2022 kl. 11:00 - 13:00

Beskrivelse

Kom og mød illustrator Jon Kabell, når han lærer os alle sammen at tegne fortidsøgler og dinosaurer.

Jon fortæller om, hvordan man kan blive verdens hersker med en blyant i hånden. Først viser han sin nyeste bog frem – den om dinosaurer. Så skal vi tegne dinosaurer, finde deres særlige kendetegn. Både de enorme langhalse, de vilde kødædere, og de sindssyge flyveøgler. Først tegner vi dyrene hver for sig, så laver vi hver især en tegning med flere dinosaurer

Jon er illustrator og forfatter til blandt andet billedbogsserien om hemmelige ting. Han har lavet bog-covers, magasinillustrationer, udsmykninger, plakater, speed-drawing og alverdens små vignetter. Han arbejder med mange forskellige redskaber og vil vise os hvordan vi laver gode kompositioner og fylder papiret ud.

Fra 9-15 år.

Kun børn skal have billet.

Arrangør

Lokation

Brønshøj Bibliotek Brønshøj Bibliotek, Krabbesholmvej 3, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .