Tegn naturen på Statens Naturhistoriske Museum

18 aug 2018 kl. 12:30 - 16:00

Geologisk Museum, Øster Voldgade 5-7, 1350 København K

Tegn naturen

Er du vild med at tegne, og vil du gerne blive bedre? Er du vild med dyr og naturen omkring os? Så kom med til ’Tegn naturen’-workshop på Statens Naturhistoriske Museum.

På tegneworkshoppen får du masser af hjælp, idéer og gode råd til naturhistorisk tegning af en professionel, erfaren illustrator og/eller kunstner. Du hører om, hvordan det er at arbejde som illustrator, og du får undervisning i et emne inden for tegning. Tag en eller to af dine egne tegninger med hjemmefra til workshoppen, så gennemgår vi dem sammen, og lærer hvad det næste skridt er for at blive en bedre tegner.

Workshoppen er for børn og unge i alderen 10-16 år, som kan lide at tegne og gerne vil være bedre og/eller som kan lide naturen og dens detaljer.

Tegn dyr fra havet


Fra søstjerner til hvaler og fra blæksprutter til sild – der er nok af fantastiske motiver blandt dyr i havet. På denne tegneworkshop går vi i dybden med tegninger af havdyr – både de små og de store. Biologistuderende og tegner Marie Rubæk Holm giver gåde råd og ideer til at komme i gang med at tegne havdyrs former og detaljer og giver feedback på dine tegninger.

Marie Rubæk Holm studerer biologi på Københavns universitet og arbejder som vært på Statens Naturhistoriske Museum. Marie skaber detaljerede illustrationer af både meget små og meget store dyr og bruger sine tegninger til bl.a. videnskabelige illustrationer og smykker under navnet Hval&Ugle.

Praktisk information


Tidspunkt: Der er tegneworkshop d. 19. maj, 16. juni, 18. august, 22. september, 27. oktober og 17. november.

En workshop varer 1 time, og afholdes på Geologisk Museum, kl. 12:30, 13:45 og 15:00.

Entré: Når der er betalt entré til museet eller fremvist årskort, koster det 50 kr. at deltage i tegneworkshoppen. Materialer er inkluderet i prisen.

Billet: Billet til tegneworkshoppen skal købes forud og vises ved fremmøde.

Der er max ti børn på hvert workshophold.

Mødested: Ved trappen i rotunden ved hovedindgangen, hvor I bliver hentet af en af museets værter og fulgt op i skolestuen.

Billet til 12:30

Salg lukket

Billet til 13:45

Salg lukket